Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μπέρδεψαν τον Τσέχωφ με το Μάρκο...

  Το συνάφι των ηθοποιών γιά ένα ακόμα Σάββατο στη ΝΕΤ, με μπροστάρη ένα πολύ πετυχημένο οικονομικά ηθοποιό, θιασάρχη, επιχειρηματία (ιδιοκτήτη εταιρείας που αναλαμβάνει τηλεοπτικές εκπομπές) κλπ, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που πουλάει ακόμα (?), που τα σκουπίζει όλα τόσα χρόνια, αυτοδιαφημίζονται  και χαχανίζουν, κακοποιώντας το ρεμπέτικο, παρουσιάζοντας μιά ρεμπετο-φανφάρα πλαισιωμένοι από καλλιτέχνες του είδους, που οι δυσκολίες των ημερών τους αναγκάζει να επιζητούν δημοσιότητα. Με μεγάλη έκπληξη είδαμε και τον ακριβοθώρητο τελευταία Γεράσιμο Ανδρεάτο.

  Μία ξαναζεσταμένη σούπα με το μαέστρο Λιονουδάκη ψιλοβαριεστημένα, να προσπαθεί να κρατήσει σε ένα ανεκτό επίπεδο το τελικό άκουσμα...Πολλά λάθη η ορχήστρα και βιαστικές, ντεμέκ λάϊβ φτηνοδουλειές και καταστάσεις...

  Απ'την άλλη είναι δύσκολο να μαζέψεις τόσο κόσμο μιά καθημερινή όταν δεν δουλεύουν σε κάποιο μαγαζί ή στο θεάτρο και να προσπαθήσεις να "παράγεις" κέφι... ειδικά οι μουσικοί... και μετά από τόσες πιά εκπομπές, με το ίδιο θέμα, με τους ίδιους και τους ίδιους, με τα ίδια τραγούδια και τις ίδιες πάνω-κάτω ατάκες...!!! Μπάστα Σπύροο!!!

  Σήμερα άξιζε η αναφορά του Αντώνη Πρέκα, δημοσιογράφου, για το θείο του Βαγγέλη Πρέκα, μπουζουξή απο τη Σύρο που έγραψε το "Βουνό". Ανέφερε μιά ιστορία που δεν γνωρίζαμε.
Επίσης ο Π.Κοντογιαννίδης ανέφερε δύο περιστατικά με το Μάρκο, από διηγήσεις του Γ.Χριστοφιλάκη.


Τέλος πάντων αν θέλουν να σπάσουν τη μονοτονία έχουμε ιδέες...!!! Θα πληρώσουν όμως γιά να τις μάθουν, ο τζάμπας ετελείωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades