Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Καλά ρεμπετοχριστούγεννα 2012 !!!


Το μπλογκ Ρεμπέτ Καφέ εύχεται χρόνια, πολλά, καλά και απελευθερωμένα!!!

Λίγο ακόμα και θα φύγει η χολέρα... έχουν πάρει χαμπάρι ότι δεν θα τη βγάλουν καθαρή και βγάζουν στη φόρα σκάνδαλα... Μάλιστα έχουν βάλει την ΕΡΤ πρώτη και καλύτερη να τα "αναγγέλει" αφου το Κοκαλιστάν και το Μπομπολιστάν δεν τους πάει η καρδιά να τους ξεφωνίζουν. Τώρα αν θα τιμωρηθούν κάποιοι στην ουσία και εν τοις πράγμασι πολυ αμφιβάλουμε... Το να έχει πάει ο Ακης στη φυλακή και 2-3 άλλοι, σε κυριλέ κελλιά για να μπορέσουν αυτοί οι 3 με 150 βουλευτές τσίμα-τσίμα να κυβερνούν και να μπορούν να συνεχίσουν να ξεκοκαλίζουν, είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. 
ΟΚ αυτοθυσιάζονται 5-6 άτομα, αλλά το "κέρδος" για αυτούς είναι μεγάλο... βρίσκονται στην κυβέρνηση και καθημερινά, ΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,προκύπτουν ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ρεμούλες, κλεψιές, απάτες, διορισμοί ημετέρων, κόρες γιοί, συγγενείς, κουμπάροι, κολλητοί, γκόμενες... οι ίδιες βρωμιές δυστυχώς!!!
 
Ας ελπίσουμε κάτι να γίνει θαυματουργικά, γιατί και με την όποια ρήξη τα πράγματα ίσως εξωθηθούν σε εμφύλιο... οι μπάτσοι είναι ετοιμοι να πιάσουν τα όπλα και με την πείνα που κρατάει έχουν πιά καταγραφεί απο την ιστορία σαν γενίτσαροι κανονικοί...

Ας έχουμε λοιπόν υγεία και καθαρό μυαλό να περάσουμε τη μπόρα... αλληλοβοήθεια και συντροφικότητα χρειάζεται!!! 


σημ.

Μεράκλωσα βλέποντας τη συναυλία που μεταδίδει η ΝΕΤ "Μάρκος ο Φραγκοσυριανός"

http://tvradio.ert.gr/net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades