Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μοντέλα ΙΧ που θα μπαίνουν ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο (της Αθήνας) και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας



Απο συζήτηση με έμπειρο μηχανικό αυτοκινήτων, ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο είναι οικονομικότερο κατα 40 % απο ένα βενζινοκίνητο, παρ'όλο που η τιμή του πετρελαίου ανέβηκε πρόσφατα. Η διαφορά οφείλεαι στη διαφορετική λειτουργία του κινητήρα που το καθιστά πιό οικονομικό !!

Επίσης προτείνουμε σε όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους για μετακινήσεις συνηθέστερα ενος ή δύο ατόμων ή χρησιμοποιούν αυτοκίνητο μέσα στην πόλη συχνά, να αγοράσουν αυτοκίνητο μικρού κυβισμού και προφανώς όχι γερμανικό (μερκελικό).

1 σχόλιο:

Κωστας Λ. είπε...

Διακρίνω μια τεράστια εμπάθεια στο παραπάνω κείμενο απέναντι στον μουσικό Μιχάλη Παουρη αλλά κ ως προς τη μουσικη. Είχα την εντύπωση ότι όσοι γράφουν εδώ μέσα ότι αγαπούν τη μουσική κ δεν θα έφταναν να την παρομοιασουν με το θόρυβο μιας μοτοσυκλέτας. Παρεβρεθηκα στη συναυλία του κ. Παουρη με τον Αλ ντι Μεολα κ εχω να πω πως όλοι όσοι είμασταν στο Ακροπόλ κατενθουσιαστηκαμε κ γίναμε μάρτυρες μιας συνάντησης δύο τεράστιων μουσικών προσωπικοτήτων αλλά μιας επιτυχώς εμπνευσμενης συνάντησης πολιτισμών. Ο θυμοσοφος λαός μας λέει ότι όσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου πιθανότατα να πάσχει από βαρυκο'ι'α ή να αντιμετωπίζει τεχνικες δυσλειτουργίες με το ακουστικό του. Δυστυχώς αυτό που μας κατατρώει σαν ελληνες είναι ο φθόνος ως προς κάποιον που είναι καλύτερος από εμάς σε κάτι. Αυτή τη στιγμή ο κ. Παουρης καλώς ή κακώς είναι ο πιο πολυπλευρος κ αρτιοτερος μπουζουκιστας. Το να παίζει κάποιος τελεία σε υψηλές ταχύτητες κ ταυτόχρονα να μιλάει στην καρδιά σου, τότε φανταστείτε πόσο εύκολο είνα για τον ίδιο να το καταφέρει σε χαμηλότερο τέμπο. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος που αποφάσισε να βγάλει το τροχοπεδι στην μέχρι τώρα πορεία του μπουζουκιού κ του έδωσε μια νέα κ ευρύτερη προοπτική. Μια προοπτική που μπορεί να δώσει νέα πνοή σε τεράστιο μέρος της φθίνουσας πορείας που ακολουθεί πλέον η ελληνική μουσική σκηνή. Αντί λοιπόν να στρεφόμαστε κατά ανθρώπων που μπορούν να εξελιχθούν σε μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού πνεύματος, καλό θα ήταν να παραμεριζουμε τον φθόνο κ να χαιρόμαστε που μέσα από το βούρκο υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Παουρης οι οποίοι προσπαθούν να ανασύρουν την Ελλάδα στη κορυφή του παγκοσμίου πολιτισμού. Σεβασμός λοιπόν κ όταν μπορέσετε να φτάσετε το όργανο σας εκεί όπου το ανεβάζει ο κ. Παουρης, τότε να βγάλετε όσο φθόνο μπορείτε. Για την ώρα όμως καλή θα ήταν λίγη ταπεινοφροσύνη αντάξια των δυνατοτήτων σας.

cretan music - mantinades