Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Στην ελληνική νομοθεσία υπάγονται από σήμερα τα blogs της google – Eνεργοποιήθηκε το blogspot.comΔυστυχώς εδώ και λιγες ώρες,ολοι οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν στο 100%.

Από σήμερα, όλα τα Ελληνικά blogs της Google που φιλοξενούνται στη πλατφόρμα του Blogspot έχουν πλέον και κατάληξη .gr πράγμα το οποίο σημαίνει πως πλέον υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία.

Αυτό σημαίνει πως πλέον, εάν κάποιος κάνει μήνυση σε ένα blog με κατάληξη blogspot.gr για συκοφαντική δυσφήμηση, γίνεται άμεσα άρση του απορρήτου, καθώς η Ελληνική δικαιοσύνη προβλέπει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ακόμη και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης,το οποίο ειναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Με άλλα λόγια, πλέον εάν κάποιος ενοχλείται από το τρόπο γραφής ενός blogger,ή θεωρει το κείμενο που εχει στο ιστολόγιο του, προσβλητικό για το άτομο του,θα μπορεί να πηγαίνει στην αστυνομία,να καταθέτει μήνυση και έπειτα η υπόθεση θα πηγαίνει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Κάπως έτσι λοιπόν, τόσο εύκολα και απλά…η Google μας υποχρεώνει σε ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ εάν δεν θέλουμε να γίνουμε θαμώνες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

ΠΛΕΟΝ,ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ «ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ» ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑΤΑ…

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

ΠΗΓΗ: prezatv

tsantiri.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΡΕΜΠΕΤ ΚΑΦΕ

Οτι έχει δύναμη ότι αποκαλύπτει την αλήθεια, το σύστημα των πλιατισκολόγων και ανύπαρκτων πολιτικά κα ηθικά, το υποτάσσει με τα μέσα καταστολής... Ποια είναι αυτά ;; Ο μπάτσος με το βλοσυρό ύφος που τα παίρνει απο δω και κει, που συναλάσσεται με βαποράκια, με εμπόρους ανθρώπων, με πόρνες και με εγκληματίες, που μετα τα 40 αποσύρεται σ ένα γραφείο και βάζει σφραγίδες, που είναι σε άδεια 150 μέρες το χρόνο, που βγαίνει στα 52-55 με ένα καλό βαθμό εφάπαξ 150.000-250.000 ευρω και σύνταξη 2.500-3.500 ευρω...
Τα μέσα καταστολής και η "δικαιοσύνη" που βγάζουν τους μακελάρηδες και τους μεγαλοαπατεώνες έξω και τιμωρούν τους κακομοίρηδες...
Το σύστημα που έχει κατσικωθεί στα πράματα και τρώει τρώει, εργολαβίες, προμήθειες, αναθέσεις, μίζες, βίλλες, χλιδή... Εκάλη, Πολιτεία, Ψυχικό, που ξεπουλάνε τη χώρα χασκογελώντας...

Αι σιχτίρ... έλα Σφακιανάκη και βάλε μας μεσα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades