Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Απο εκλογές ανατροπής σε εκλογές πανηγυράκι και παροχών...

Απο εκει που όλοι περιμένουν τις εκλογές για να εκφράσουν την αντίθεση σε ένα παράλογο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που καταστρατηγεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλοιώνει τη θέληση του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων και ελπίζουν να ανατρέψουν το δικομματισμό που με υπεροψία αναφωνεί "μαζι τα φάγαμε", βλέπουμε να εξελίσσεται σε πανηγυράκι και σε πάρτυ παροχών...

Το πάρτυ άρχισε πρίν ένα μήνα περίπου όταν κάποιοι αποφάσισαν να ψάξουν -μετά απο χρόνια- τα σκάνδαλα των επιδομάτων αναπηρίας, του ΙΚΑ, του ΕΛΓΑ, των φαρμάκων, των μαϊμού συντάξεων κλπ λες και τόσα χρόνια κοιμόταν και τώρα ξύπνησαν... στη συνέχεια πέρασαν στην αναγγελία έργων και δημοπρασιών που είχαν τελματώσει χρόνια, έπειτα ψηφίστηκε τροχάδην ο νόμος για τα ταξί που φαίνεται να βολεύει τους ταξιτζήδες, κατόπιν βρέθηκαν λεφτά για την κοινωφελή εργασία σε Περιφερειακές Ενότητες, όπου καταγγέλουν αυτοδιοικητικοί ότι τις διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ, επίσης λίγο πριν την αναγγελία των εκλογών απο τον κο Παπαδήμο, μοιράζονται εκατομμύρια στους Δήμους για να πληρωθούν τα ΚΤΕΛ που φώναζαν εδω και ένα χρόνο ενω στα κόμματα δόθηκαν για "ερευνητικούς σκοπούς" 7,7 ψωρο-εκατομμύρια και πάνω στο νήμα  κυριολεκτικά συνελήφθη ο Ακης Τσοχατζόπουλος με τις κάμερες των καναλιών έξω απο το σπίτι του... παραγγελιά!!!
Καλά μελετημενο ΠΛΑΝΟ, που θυμίζει Λαλιώτη...

Πραγματικά ένας ορυμαγδός απο ΠΑΡΟΧΕΣ, μιά τιτάνεια προσπάθεια ανάνηψης και μεταμέλειας απο τους ΠΑΣΟΚους, με πολλα χαμόγελα και πολλες συγγνώμες... ενω για όσους δεν το πρόσεξαν ή ΜΕΡΚΕΛ έχει εξαφανισθεί απο το κάδρο, ο Σόϊμπλε, ο Ράϊιχενμπαχ, ο Ρέσλερ, ο Μπαρόζο και όλη αυτη η φάρα... μοιάζουν πλέον "μυθικά" πρόσωπα έτσι ώστε το θυμικό του ψηφοφόρου να τους διαγράψει απο τη μνήμη... και μετα τις εκλογές να ξαναεμφανιστούν δρυμίτεροι!! 

Ο Λουκάς Παπαδήμος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο διάγγελμα της 10ης Απρίλη και φάνηκε σαν να αναμένει να είναι πάλι πρωθυπουργός στις 7 του Μάη, κούνια που τον κούναγε... Αυτη τη φορά με μία αναφορά μισής πρότασης για εξόρυξη φυσικών πόρων, τη στιγμή που φαίνεται να είναι η μόνη λύση στο τραγικά μεγάλο πρόβλημα της χώρας λόγω του υπερδανεισμού για τα ελλείματα του δημόσιου τομέα.
Καμμία ειλικρινής μεταμέλεια και αναφορά στα στραβά της δεκαετίας όπου εν πολλοις είναι κι αυτος υπεύθυνος αλλα μία μοιρολατρική εμμονή στο άρμα της τρόϊκας λες και ο Ελληνας είναι στη μοίρα του να εξαρτάται απο τα ταμεία της Ευρώπης, που απο το Φλεβάρη του 2010 -με την τεχνητή άνοδο των spreads- δανείζουν με επιτόκια κλεπτοκρατικά για την αποπληρωμή του χρέους και βυθίζουν τη χώρα στην υπανάπτυξη.
Διαρκώς μας πιπιλάνε ότι θα γίνουμε Βουλγαρία, ενω πριν δύο χρόνια η Ελλάδα είχε ρυθμούς ανάπτυξης μεγάλους.
Τα κόμματα με μία βιαστική ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση, πήραν τελικά 7,7 εκατ. για "ερευνητικούς σκοπους" και παράλληλα άρχισαν τις μεταγραφές, τις ζυμώσεις και τις αναγγελέις ψηφοδελτίων.


Οπότε ασχολούμαστε τώρα με την πρώην παρουσιάστρια Αρια Αγάτσα που πήγε απο το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, με την διαχρονική σεξοβομβα Βάνα Μπάρμπα που κατεβαίνει με το ΛΑΟΣ, με τον Γ.Κύρτσο που κατεβαίνει κι αυτος με το ΛΑΟΣ και ανέλαβε μάλιστα και εκπρόσωπος τύπου, με το Ρένο Χαραλαμπίδη που κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία και άλλα τέτοια...
Η Μιλένα Αποστολάκη τελικά σαν "μετανοημένη παρθένα " επιστρέφει και είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών μαζι με την επίσης μετανοημένη Μαριλίζα ενω η Ευα Καϊλή -παρουσιάστρια κι αυτη- άνετα κατεβαίνει με ή χωρις καλτσοδέτα στη Θεσσαλονίκη αφου ανήκει στην "παρέα" Βενιζέλου.
Στο ρυθμό αυτο βλέπουμε κάθε μέρα μια παρέλαση ονομάτων που φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια και δεδομένης της συνεχιζόμενης ροής παροχών αφου δε λένε να προτείνουν υπηρεσιακή κυβέρνηση, το πράγμα φαίνεται να ξεφεύγει και να γίνεται ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ !!!...
Είθε να μην ξεχάσει ο λαός τους χαρατσοφόρους, τους σκύφτες του μνημόνιου, τα δουλοπρεπή τσιράκια της Μέρκελ και του ΔΝΤ...

ΔυΝαΤά να τους διώξουμε μια για πάντα, στις χλιδάτες βίλλες που πρόλαβαν να φτιάξουν, να ντρέπονται όμως για την Ελλάδα που μας παρέδωσαν, τα λιγδιάρικα κοράκια της πολιτικής και της κοινωνίας, μιάς κοινωνίας κατα τ'άλλα σκληρά ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ και ΕΝΤΙΜΗΣ!!!

Γ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades