Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ενας νέος Πετρόπουλος!!!

1958- Αιγάλεω Ο Γιάννης με τον πατέρα του Θόδωρο Πολυκανδριώτη, Πρόδρομος Τσαουσάκης και Ανθούλα Aλιφραγκή
Στέλιος Ζαφειρίου, Γιώργος Ζαμπέτας

Ο Στέλιος με φιλους του και το αμφίβιο αυτοκίνητο του...

Το facebook είναι ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλα και επικοινωνίας που έχει μπει για τα καλα στη ζωή μας. Ο Έλληνας το αγκάλιασε και ήδη το fb παίζει ρόλο ακόμα και στη διαμόρφωση γνώμης και στην ενημέρωση!! Πάνω απο τους μισους Ελληνες έχουν λογαριασμό στο fb και καθημερινά μπαίνουν και ανταλλάσσουν απόψεις και όχι μόνο ενω και οι Ελληνες του εξωτερικού επικοινωνούν άμεσα με φίλους και συγγενείς. Λειτουργεί ακόμα σαν μιά καθημερινή έκθεση φωτογραφιών, παράθεση κειμένων, σκέψεων κλπ

Στο προσφιλές λοιπον αυτο μέσο, βρήκαμε μεταξύ άλλων ένα ενδιαφέρο προφίλ γύρω απο το λαϊκό τραγούδι στο οποίο έχουμε αναφερθεί ξανα. Είναι το "MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES" που με τις φωτογραφίες του τείνει να γίνει νέος "Πετρόπουλος" αν επιτραπεί η σύγκριση !! Επίσης υπάρχουν πολλά βιογραφικά, πληροφορίες και επι πλέον, φωτογραφίες απο μουσικούς όχι τόσο γνωστούς που εξίσου έγραψαν ιστορία στα πάλκα της χώρας.
Το διαχειρίζονται δύο φίλοι απο την Άμφισσα που αγαπούν το γνήσιο λαϊκό τραγούδι και τους ευχόμαστε καλη συνέχεια και πάντα τέτοια!!!

Μάνος Παπαδάκης, Πόπη Πόλυ, Βασίλης Βασιλειάδης
Ο Σωτήρης Καλυμνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades