Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Της που@@@νας γίνεται...!!!


 Είναι ένα καταπληκτικό ανέκδοτο που το ζευγάρι ρομαντζάρει βράδυ σε κάποια ακροθαλασσιά και η νεαρά γοητευμένη απο την μαγευτική βραδυά λέει :
- Μα δεν είναι τέλειο Μανώλη το πως το φεγγάρι καφρεφτίζεται στη θάλασσα και πως το κύμα θροϊζει απαλά μέσα στη νύχτα... μα κύτταξε πόσα εκατομμύρια αστέρια δίνουν το φώς τους και πόσοι γαλαξίες ομορφαίνουν τον ουρανό!!! Γοητευμένος λοιπόν κι ο Μανώλης, πολυ πιο προσγειωμένος όμως και αρκετά αγροίκος αναφωνεί :
- Ναι, ναι, της πουτ@@@ας γίνεται!!

Ετσι και τώρα, κυβέρνηση και κατευθυνόμενα ΜΜΕ, μας τα παρουσιάζουν όλα μαγικά και όμορφα, πλην ομως δεν είναι έτσι καθόλου. Της πουτ@@@ας γίνεται !!!
Ως συνήθως οι αντιδραστικές και φιλελεύθερες κυβερνήσεις των τελευταίων 37 χρόνων, μετα απο κάποια μεγάλη λαϊκή αντίδραση αντι να ασχοληθούν με την ουσία, ασχολούνται με τις ζημιές των μπαχαλάκηδων και πόσοι άνεργοι θα μείνουν και πόσοι καταστράφηκαν και πόσα μαγαζιά έκλεισαν... λες και κάθε μέρα δεν κλείνουν μαγαζιά, άνεργοι δεν βγαίνουν στο δρόμο, κόσμος δεν πεθαίνει και αυτοκτονεί απο την πίεση των τραπεζών και των δανείων και απο όλα αυτα που έχει επιφέρει η λαίλαπα της διεθαρμένης πολιτικής διαχείρισης των τελευταίων χρόνων, επι Κωστάκη Καραμανλή και Γιωργάκη Παπανδρέου.
Ολίγιστοι άρχοντες του τόπου με ολίγιστους υπουργούς, βουλευτές και συμβούλους. Καταβαράρθρωσαν τη χώρα, την εξευτέλισαν, την πούλησαν, την χάρισαν σε αλλοδαπούς κι ακόμα βρίσκονται στις θέσεις τους και προσπαθούν να το παίξουν διασώστες... 



Συγγνώμη που με ψηφίσατε...

Υπηρέτησα 28 χρόνια τον άνεργο. Πως θα μπορούσα λοιπόν να αγνοώ ή να προσποιούμαι πως δε γνωρίζω τα τεράστια προβλήματα της κοινωνίας φιμώνοντας τη συνείδησή μου; 

Θέλω, όπως λέει και ο Ελύτης, αν με χτυπούν να βγάζω ήχο καθαρό και να' χω να προτείνω μια ζωή που για να σταθεί να μη χρειάζεται υποσημειώσεις...
Λυπάμαι πολύ που παγίδευσα και παρέσυρα τον κόσμο που με πίστεψε να ψηφίσει ένα κόμμα, που σήμερα έχει υποστεί μετάλλαξη.

(Το ρολόϊ της συνείδησης, της αυτογνωσίας χτύπησε στις 12.2.2012!!!)

Η ΕΚΤ δίνει 11 δισ. ευρώ στην Ελλάδα 

...Την ίδια ώρα, Ευρωπαίοι ηγέτες δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης της χώρας από τη ευρώ, ενώ καθοριστική ημερομηνία είναι η 20ή Μαρτίου, οπότε και η χώρα μας θα πρέπει να πληρώσει ομόλογο ύψους 14,5 δισ. ευρώ.

Διαψεύδει το Ιράν τα περί διακοπής εξαγωγών πετρελαίου 

Εν τω μεταξύ μας έχουν φλομώσει τα ημι-κρατικα ιδιωτικά κανάλια ότι διακόπηκε η εξαγωγή πετρελαίου στην Ελλάδα, επειδή συμμετέχουμε στο μπουκοτάζ των χωρών της ΕΕ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αναγκαστικές επιτάξεις ιδιωτικής περιουσίας εγγυήθηκαν στην τρόϊκα!

Να ευχόμαστε να μην "μπει στο μάτι" κάποιο περουσιακό μας στοιχείο σε κάποιους απο την Τρόϊκα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades