Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τι είδαμε, τι μάθαμε σήμερα...

Συνήθως η Κυριακή είναι για χουζούρεμα ή για βόλτα -όπως σήμερα μ'αυτο τον ήλιο.. ή για διασκέδαση κλπ Σήμερα εγω κάνοντας όλα αυτα έμαθα και είδα πολλά, όπως και στο διαδίκτυο όπου πέρασα επίσης κάποια ώρα!! Εμαθα κι άλλα κουτσομπολίστικης φύσης, αλλά αυτα δεν αφορούν τους πολλους αφου δεν ξέρουν τα πρόσωπα...

 



Η πρώην υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη -κόρη της τραγουδίστριας Σούλας Μπιρμπίλη- είναι το κορίτσι του φίλου του ΓΑΠ, Τρεπεκλή !! Μικρος πουναι ο κόσμος...


Ο Γ. Φερέτης "έσπρωχνε" χρήματα των τοκογλύφων μέσα από την ΕΡΤ3! (ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ)

Η λίστα της ντροπής και της καταστροφής...


Το λαϊκό-ξεβράκωτο σημερινό τραγούδι...


Αυτο είναι το τραίνο της μεγάλης φυγής ;;


Η αποχώρηση των ξένων δυνάμεων (του ξένου παράγοντα) απο τα Χανιά το 1909, απο το λιμάνι των Χανίων -η Σούδα δεν λειτουργύσε σαν λιμάνι τότε. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του πρίγκηπα Νικόλαου (εκ των Γλύξμπουργκ) το 1906 και η εγκατάσταση του αρμοστή Ζαϊμη. Την ίδια χρονιά (1909) γίνεται το κίνημα στο Γουδί και η πρόταση στο Βενιζέλο να αναλάβει την πρωθυπουργία της Ελλάδας ενω η Κρήτη είναι ακόμα ανεξάρτητη.




Στο καφενείο του Κουτσουρέλη στην Κίσαμο. Παίζουν Μιχάλης Κουνέλης -βιολί, Γιώργης Κουτσουρέλης -λαούτο. Δίπλα ο Βασίλης Καρτσωνάκης απο τους καλύτερους μεταπολεμικούς τραγουδιστές στην Κρήτη!!

Ο Φωτογράφος της Κισάμου


Ο Τζιοβάνι Φαλκόνε, Ιταλός δικαστής, θύμα της μαφίας το 1992, με τηλεχειριζόμενη βόμβα στη Σικελία, μετα απο ρουφιανιά απ την αστυνομία αφου το δρομολόγιο ήταν κρυφό. Αναγάστηκαν να σκοτώσουν και τη γυναίκα του μολνότι η μαφία δεν σκοτώνει ποτε γυναίκες. Στη συνέχεια ο Ντι Πιέτρο ανέλαβε την επιχείρηση καθαρά χέρια ώστε να καθαρίσει το τοπίο απο τη Μαφία. Ο διεφθαρμένος πρωθυμπουργός Μπετίνο Κράξι, την κοπάνησε στην Τυνησία και πέθανε ταπεινωμένος εκει... Ο Ντι Πιέτρο ηγείται σήμερα πολιτικού κόμματος.


"Κλαίγαν" τα λεφτά που χάσαν λόγω της αυτοκτονίας του Θεσσαλονικού επιχειρηματία

Η παρουσιάστρια του CNN Kathy Griffin...


Ο μικρός Καζανόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades