Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

«Η Μικρασία πριν την καταστροφή»: Παμμικρασιατικό αντάμωμα στο Χαλάνδρι


Στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 στο Χαλάνδρι ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών ‘Οι Ρίζες», διοργανώνει Μικρασιάτικο Αντάμωμα από όλη την Ελλάδα, με θέμα: Η Μικρασία πριν τη Καταστροφή.

 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορούς από τα Χορευτικά τμήματα Μικρασιατικών Συλλόγων, Καππαδοκίας (θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση Καππαδοκικού Γάμου), τον Πόντο, την Κωνσταντινούπολη και φυσικά την τιμητικής τους θα έχουν τα παράλια της Ιωνίας, ομιλίες πανεπιστημιακών και χαιρετισμοί Συλλόγων, προβολή βίντεο. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η γιορτή  του ρεμπέτικου και μικρασιατικο γλέντι με την ορχήστρα του Μάριου Παπαδέα.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του ανταμώματος είναι συμβολικά πριν την ημέρα μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου, αφού  θεματολογία του είναι η Μικρασία πριν τη Καταστροφή και οι διοργανωτές ελπίζουν στην καθιέρωση του σε ετήσια βάση.
Την οργανωτική επιτροπή του ανταμώματος απαρτίζουν οι Νίκος Καραμπουρνιώτης, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ρίζες, Αναστασία Σκορδαλού, Πρόεδρος Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθέριου Κορδελιού και Γιώργος Κουδούνας, Πρόεδρος Συλλόγου Ρίζες.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου ΡΙΖΕΣ
Το Δ.Σ. του συνδέσμου »ΡΙΖΕΣ» σας γνωστοποιεί ότι το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ που ορίστηκε από τα προεδρεία των συλλόγων 7/5 και 21/5 που έγιναν στα γραφεία »ΡΙΖΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ» θα πραγματοποιηθεί στις 10/09/2011.
Αν και υπάρχουν δυσκολίες, όλοι μας είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να γίνει για το καλό των μικρασιατικών συλλόγων που επιθυμούν την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΣΥΜΠΝΟΙΑ-ΔΡΑΣΗ.
Το ενδιαφέρον που δείξατε όλοι παρευρισκόμενοι και ενδιαφερόμενοι (μέσω του mikrasiatis.gr) είναι δεσμευτικό και ενθουσιώδες για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ έχει ψυχή.
Με τιμή
ο πρόεδρος »ΡΙΖΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ»
Κουδούνας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades