Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πρόδωσαν την Αντίπαρο για τη Σύρο...


Κλειστή παραμένει μέχρι στιγμής η πολυτελής εξοχική κατοικία που διαθέτει η οικογένεια Νταλάρα στην Αντίπαρο.

Οι κάτοικοι της περιοχής Παναγιά όπου βρίσκεται ο επίγειος παράδεισος Γιώργου-Άννας Νταλάρα, δεν τους έχουν εντοπίσει καθόλου στο... νησί και αυτό γιατί...το ενδιαφέρον του επώνυμου ζεύγους, φέτος, μονοπωλεί το εξοχικό τους σπίτι στη Σύρο, το οποίο αναμένεται να επισκεφθούν για τις διακοπές του 15Αυγούστου.

Και δεν αναφερόμαστε στο γνωστό σπίτι που διαθέτουν στην περιοχή Φοίνικας, το οποίο επιλέγουν συνήθως για μερικές ημέρες ανάπαυλας αλλά στο δεύτερο παραθαλάσσιο σπίτι τους που εντοπίσαμε στο απόμακρο χωριό Μέγας Γυαλός.

Πρόκειται για ένα σπίτι κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, το οποίο είναι χτισμένο με πέτρα σε χρώμα λευκό για να κρατά και την αιγαιοπελαγίτικη ισορροπία.

Οι εργασίες ανακατασκευής του μόλις τελείωσαν και η οικογένεια Νταλάρα αναμένεται να το επισκεφθεί για τις διακοπές του 15 Αυγούστου.

Βέβαια θα αποφύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις στους πολυσύχναστους δρόμους του νησιού, αφού τα σημάδια του γιουχαΐσματος της κα. Νταλάρα κατά την επίσκεψή της στη Σύρο τον Απρίλιο, είναι ακόμη νωπά στη μνήμη της. 


nonews-news / newpost.gr


ΣΧΟΛΙΟ

Πω πωω... τι παθαμε...

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ανθρώποι είναι και αυτοί. Όλο στο ίδιο εξοχικό, τα ίδια και τα ίδια, βαριούνται. Μια αλλαγή την έχουν ανάγκη. Πως θα αποδώσουν καλλιτεχνικά και πολιτικά μετά, ως πρέπει;

cretan music - mantinades