Τρίτη 10 Μαΐου 2011

10/5/2011

Η σημερινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία για πολλους λόγους και δυστυχώς για άσχημους…
1

Τρεις ανώνυμοι εγκληματίες, ο χ, ο ψ και ο ζ, σκότωσαν ένα 44χρονο Ελληνα μεροκαματιάρη, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του να πάει τη γυναίκα στην κλινική να γεννήσει το δεύτερο παιδι τους… Τι να σχολιάσεις ;; «Ολη η Ελλάδα έκλαψε» όπως λένε όλα τα μέσα ενημέρωσης...

2

Καταδικάστηκαν με βαριές ποινές -μετά απο 6μισυ χρόνια- οι Ελληνες πρωταθλητές στίβου, Κεντέρης και Θάνου  και ο προπονητής τους που όπως φάνηκε σκηνοθέτησαν ένα ατύχημα για να μην κάνουν έλεγχο ντόπιγκ, λίγες μερες πριν τους Ολυμπιακους της Αθήνας, πράγμα που σημαίνει πως  ήταν προφανώς ντοπαρισμένοι.
Την ίδια ώρα πολιτικοί μεγαλόσχημοι και κομματικοί παράγοντες, μένουν ατιμώρητοι και απαλλάσσονται για τεράστια σκάνδαλα, με κλοπές και κομπίνες, με πακτωλούς εκατομμυρίων, στην πλάτη του λαου !!

3

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Πεταλωτής, (σε λίγο καιρό θα τον έχουμε ξεχάσει) ανακοίνωσε με χαρα και ένα μεγάλο χαμόγελο, πως καταφέραμε να πουλήσουμε ομόλογα αξιας 1,6 δις με επιτόκιο 4,88 για να τσονταρουμε πληρώσουμε κι αυτό το μήνα τους δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους (περίπου 2,25 δις ο μηνας)

Η επιτυχία ήταν το επιτόκιο 4,88 σε σχέση με την προηγούμενη φορά πριν 2 μήνες που ήταν 4,80 και πετύχαμε να μην είναι μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει βέβαια πως θα πληρώνουμε το χρονο 78.000.000 ευρω σε αυτους που τα αγόρασαν. Τα ομολογα ηταν διαρκείας 2 χρονων, δηλαδη για να πληρώσουμε σημερα μισθους και συντάξεις θα δώσουμε 156 ζεστα εκατομύρια ευρω !!!! Είναι γνωστο πως οι «κουτόφραγκοι» σήμερα στις τράπεζες τους δεν βρίσκουν επιτόκια καταθέσεων πανω από 1,5 % και ομόλογα σε όλες τις πιάτσες του ντουνιά πανω από 3 %. Αρα είναι όπως τα όρνια που μυρίστηκαν πτώμα κει ήρθαν να εισπράξουν cash !!!

4

Την ίδια στιγμή παραδίνεται μόνος του ένας απο τους μεγαλύτερους αρχινονούς, καταζητούμενος και κατηγορούμενος. Είχε την άνεση να φτιάξει τα άλλοθι και την υπεράσπιση του και να παρουσιαστεί κυριλέ με τη δικηγόρο του, ώστε με συνοπτικές διαδικασίες να πάει σπίτι του και να ζήσει πλέον μιά ήσυχη ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades