Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Zωή και κότα στην in "Παναγιώτα"...


 Η ιστορική ταβέρνα της Παναγιώτας, παρ' όλο που έχει αλλάξει ιδιοκτησία, συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών επωνύμων. Οι σπιτικές συνταγές που την έκαναν γνωστή και πέρα από τα όρια της Αράχωβας παραμένουν αναλλοίωτες, «φλερτάροντας» με τον ουρανίσκο του κάθε πελάτη. Οι πιστοί επισκέπτες, φροντίζουν εγκαίρως να κλείσουν τραπέζι, καθώς επικρατεί το αδιαχώρητο. Το ίδιο έπραξαν και δύο πρώην υπουργοί το περασμένα σαββατοκύριακο, καθώς επισκέφτηκαν το κοσμοπολίκο μέρος για να γιορτάσουν με ευλάβεια την Εθνική Επέτειο.

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή -ανήμερα της 25ης Μαρτίου- η μεγάλη παρέα του κ. Βουλγαράκη γεύτηκε το φημισμένο ψαρονέφρι της ταβέρνας και ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει σχετικά νωρίς, άλλαξε πλάνα εξαιτίας μια παρέας γυναικών που ήρθε αργά, φέροντας μαζί το κέφι και το μπρίο που απουσίαζε. Οι συνδαιτυμόνες του κ. Βουλγαράκη, μετά συζύγων και τέκνων, μόλις είδαν τα όμορφα και ευδιάθετα κορίτσια να πιάνουν τα.. μικρόφωνα και να επιδίδονται σε χορούς πάνω στα τραπέζια, εκδίδοντας τη φωνή τους μέσω λαϊκών ασμάτων σε καραόκε, έπεισαν -εύκολα- τον πρώην υπουργό να καθίσουν περισσότερο, κοιτώντας αποχαυνωμένοι το θέαμα. Σημειώνεται ότι η ταβέρνα, τιμώντας τα βλαχωκίτς έθιμα του θέρετρου, μετατρέπεται μετά από κάποια ώρα σε ελληνάδικο θυμίζοντας περισσότερο club και όχι τόσο κρεατότοπο. Τη συγκεκριμένη, λοιπόν, μέρα οι κοπέλες έδωσαν πραγματικά μια άλλη νότα στην ως τότε παρατηρούμενη ξενέρωτη επισκεψιμότητα.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο 26 Μαρτίου, στο ίδιο μαγαζί εθεάθη ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος συνοδεύονταν από μία ευπαρουσίαστη δεσποινίδα. Κουρασμένος από την αντιπολίτευση που άσκησε τις τελευταίες μέρες στην υπουργό Παιδείας, κ. Διαμαντοπούλου, έφαγε λιτά. Εξάλλου, διατηρεί με αυστηρή δίαιτα την καλλίγραμμη σιλουέτα του. Δεν μπόρεσε όμως να αντισταθεί σ' ένα σουφλέ σοκολάτας, για το οποίο η in Παναγιώτα φημίζεται...

PRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades