Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Είναι πολλά τα ρουσφέτια των αδελφών Ραγκούση...


Η Μαρίνα Τσιντικίδου, το ψηλόλιγνο όμορφο κορίτσι, που κατέκτησε τις πασαρέλες την δεκαετία του '90, που πήρε τον τίτλο της Star Ελλάς και βρέθηκε ως υποψήφια Βουλευτής του Καραμανλή για την Πιερία είναι το γνωστό μοντέλο που ψώνιζε συχνά πυκνά κοκαΐνη από την ομάδα των 9!
Ενδιαφέρον όμως εδώ, έχει και η δημοσιογράφος... και παλιά γνώριμη, με μεγάλες επιτυχίες στο συγκρότημα Λαμπράκη, σύμβουλος σήμερα του περιοδικού "Ταχυδρόμος", η Πέπη Ραγκούση.
Μπορεί κάποιοι να μην τη θυμάστε από την δημοσιογραφική της καριέρα, αλλά σίγουρα το επώνυμό της σας παραπέμπει σε γνωστό πολιτικό. Είναι λοιπόν ξαδέρφη του Υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Και μαντέψτε τώρα, με ποιά είναι αδερφή... Την....
Υφυπουργό Εργασίας, την Άννα Νταλάρα
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...
Τέλος δείτε τι ακούγεται να λέει για την "κακιά" της συνήθεια στους ναρκέμπορους “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”.

press.gr

ΣΧΟΛΙΟ

1.Το χρυσό ρουθούνι...
2. Αν δούμε ότι επιλεκτικά στοχοποιούνται δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου (εννοώντας την οικογένεια, όχι το Γιώργο απαραίτητα...) και παίρνοντας υπ'όψη σχετικά φαρμακερά σχόλια στην εκπομπή του Παπαγιάννη, μαζι με Σπ.Καρατζαφέρη και Καψαμπέλη για στο Γιώργο και άλλους κυβερνητικούς και το παράλληλο λιβάνισμα στο Σαμαρά, μάλλον ετοιμάζονται οι παραεξουσιαστικοί- παρακρατικοί κύκλοι να φέρουν τον Αντώνη στην εξουσία, γι'αυτο και δεν αγχώνεται καθόλου αλλά περιμένει...
Σίγουρα ο Αντώνης θα προσπαθήσει να βγει απο τη μέγγενη των νταβατζήδων του Γιώργου, το ΔΝΤ και ιστορίες... ενας Θεος ξέρει που θα μας πάει αυτος... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades