Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νίκος Πουρπουράκης και Ιορδάνης Τσομίδης, στις Η.Π.Α.













    • Panikos Kanakis Demetri,
      Autos einai o Iordanis pou lene?
      dipla tou kathete o Nikos i mou fenetai?
      8 ώρες πριν · 







    • Dimitris Maragos Αυτός είναι βέβαια! Δίπλα του με την κιθάρα, νομίζω ότι είναι ο Μάριος Κώστογλου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Στο ακκορντεόν η γλυκύτατη Λέλα Παπαδοπούλου (έπαιζε και με το Μάρκο). Το άλλο μπουζούκι δεν το αναγνωρίζω. Έτσι κι αλλιώς, δίπλα στον Τζόρνταν, όλοι οι άλλοι σβήνονται και δεν υπάρχουν... Έλαμπε πάντοτε!
      6 ώρες πριν · 







    • Dimitris Maragos Δες κι εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=1B87rKLmn2s
      6 ώρες πριν · 







    • Nicos Pourpourakis Dimitri, did Iordani play here in America? This is Lea, Niko is sleeping. I can't sleep this evening.
      5 ώρες πριν · 







    • Dimitris Maragos Of course he did play!!! He has also recorded with Dimitris Stergiou (Bebis) and performed with the Allector Band of Bebis, mostly in New York. He also has travelled through the States. Iordanis Tsomidis has become a legend both before and after his death...


Αυτη ειναι μια σημερινή συνομιλία απο το facebook, τη μεταφερω εδω χωρις να ξερω αν εχω συνέπειες... (δε νομίζω άλλωστε αφου είναι δημόσια συζήτηση μεταξύ φίλων, μεταξύ των οποίων και εγω...) 
Αφορμή της συζήτησης αποτέλεσε ένα βίντεο που "ανέβασε" ο ακκορντεονίστας Δημήτρης Μαραγκός, απο το youtube, με τον Ιορδάνη απο την εκπομπή της Μπήλιως λίγο πριν μας αφήσει...
Αρχικα φαίνεται ο Νίκος ο Πουρπουράκης να μη γνωρίζει ότι ο Ιορδάνης ήτανε και έπαιξε στην Αμερική παρ'όλη τη μεγάλη καρριέρα που είχαν κάνει και οι δύο στα σίξτις και ομολογουμένως μας ξάφνιασε !
Τελικά στη συνομιλία είναι η Λέα, η σύζυγος του Πουρπουράκη αφου ο ίδιος ήταν σε ανάρρωση απο μία περιπέτεια με την υγεία του.
(η συζήτηση έχει συνέχεια στην επόμενη ανάρτηση όπου λύνονται οι απορίες)


Στις φωτογραφίες του Δ.Μαραγκού βρήκα τα παρακάτω : 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades