Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η Πίτσα Παπαδοπούλου στα "Παντελόνια"


"Δεν με ενόχλησε που δεν πήγα στη συναυλία, αφου δεν με καλέσανε..." είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου απόψε στην εκπομπή του Πάρη Μήτσου σε σχέση με τις δύο μεγάλες συναυλίες για τον Στέλιο Καζαντζίδη, που όπως φάνηκε διοργάνωσαν ο Γ.Νταλάρας και η Μαρινέλλα πέρσυ τον Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Ο Πάρης επέμεινε στην ερώτηση αυτη και φάνηκε ότι η αξιόλογη τραγουδίστρια του λαϊκού μας τραγουδιού, πράγματι δεν ήταν ευχαριστημένη με την όλη ιστορία -χωρις να γίνει αναφορά στα οικονομικά παραλειπόμενα της διοργάνωσης- αλλα στο θέμα του αν έπρεπε να είναι παρούσα...

Αντ'αυτου μίλησε για κάποια άλλη εκδήλωση έξω απο τη Λάρισα για φιλανθρωπικό σκοπο όπου συμμετείχε και διοργάνωσε η Βάσω Καζαντζίδη.

Οσον αφορά τα οικονομικά εκείνων των 2 συναυλιών, ευκαιρίας δοθείσης να πούμε ότι αυτος που μας έβαλε σε υποψίες - ο Τριανταφυλλόπουλος- ο ίδιος ρούπωσε το θέμα... οπότε καλη χώνεψη...


Απόψε έχουμε τη χαρα στην εκπομπή του Πάρη, εκτος την κυρία Πίτσα, να ακούσουμε τις όμορφες πεννιές του Παναγιώτη Στεργίου !!! 


Και να συμπληρώσω ότι ακούσαμε μία απο τις καλύτερες εκτελέσεις της πολυτραγουδοσμένης "Πριγκηπέσας" με δύο φοβερά ταξίμια του Στεργίου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades