Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Τράπεζα της Ελλάδος διατηρεί Off Shore Εταιρεία

"Στοιχεία σοκ σας βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την οff-shore εταιρεία που διατηρεί η Τράπεζα της Ελλάδος του κ.Προβόπουλου στον φορολογικό παράδεισο νησιών Κέϊμαν.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται επισήμως με στοιχεία που σας παραθέτουμε μετά απο επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου...

Η Τράπεζα που κρατά τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους διατηρεί αποθεματικό σε υπεράκτια εταιρεία που φθάνει τα 71.000.000 ευρώ !!!

Τι ίδια στιγμή που η κυβέρνηση κάνει λόγο για διαφάνεια η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας διατηρεί υπεράκτια εταιρεία σε φορολογικό παράδεισο.

Ο κ.Προβόπουλος που δηλώνει σε προσωπική φορολογική δήλωση το αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 ευρώ μήπως θα έπρεπε εξηγήσει πως γίνονται αυτά τα κόλπα;"

All-DayNews 

ΣΧΟΛΙΟ ΡΕΜΠΕΤ ΚΑΦΕ

Τι να πούμε και μεις εδω στο συνοικιακό καφενέ μας ... κουφαθήκαμε για ακόμα μία φορά !!!
Ενα απο τα πιο τρελλα που ακούσαμε τελευταία !!

Τα άλλα κουφά και τρελλά που μπορούμε να θυμηθούμε ήταν  :
- Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο λέει, στοιχηματίζει στις διεθνείς αγορές (όρος κι αυτος...) στη χρεωκοπία της Ελλάδας
- Η Αλεξανδράτου λέει, κάθε που εμφανίζεται σε επαρχιακή πόλη πάει και δηλώνει στην αστυνομία ότι εμφανίζεται δωρεάν !!!!!!!!!!
Και αυτοι το δέχονται !!!!!
Μας θύμισε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έμαθε την Ελλάδα να κλέβει όταν δήλωσε ότι για να χτίσει τη βίλλα που θα έμενε (everafter...) με τη Λιάνη τον δάνεισαν οι φίλοι του ... και αυτοι τότε το δέχτηκαν...
Είναι κι άλλα κουφά ας μη μελαγχολήσουμε πάλι βραδυάτικα...
Εχει ο Σήφης στην ταβέρνα του στο Λουτρό στον Αποκόρωνα ένα νερατζάκι γλυκο, σπιτικό, αλλά πολυ μικρό όχι εκείνα τα μεγάλα... που ανασταίνει !!!

cretan music - mantinades