Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ολοι μιλάνε για δύσκολες μέρες και κανεις για τιμωρία και επιστροφή των κλεμμένων...

ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣ ΥΦΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ.. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ !!!

5 δύσκολα χρόνια προβλέπει ο Κώστας Σημίτης


Η Ελλάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον πέντε χρόνια για να ξεπεράσει την κρίση, εκτίμησε ο Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με δηλώσεις που επικαλείται το «Βήμα της Κυριακής». Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του και να τοποθετηθεί δημοσίως για την οικονομία και τις ευθύνες της Αθήνας, αλλά και των Βρυξελλών για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, σε ομιλία του στη Bundesbak, την ερχόμενη Τετάρτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Κ. Σημίτης τόνισε ότι η Ε.Ε. θα μπορούσε να αποφύγει τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στον μηχανισμό δανεισμού της Ελλάδας. Πρόσθεσε, όμως, ότι η ελληνική κυβέρνηση ορθώς κατέθεσε αίτημα για την ενεργοποίησή του, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων.
Εξάλλου, στην ομιλία του ενώπιον των στελεχών της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας αναμένεται να ασκήσει έντονη κριτική στους κανόνες λειτουργίας της Ευρωζώνης. Στις προτάσεις του Κ. Σημίτη για το μέλλον περιλαμβάνεται η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της Ένωσης, ώστε οι οικονομική διακυβέρνηση να γίνεται από τις Βρυξέλλες, καθώς επίσης και η έκδοση Ευρωομολόγου.
Όσον αφορά στις ευθύνες για την ελληνική κρίση, εκτίμησε ότι το ΔΝΤ είναι "η αναπόφευκτη κατάληξη της πολιτικής των τελευταίων πέντε ετών". Υποστήριξε ότι η κατηφόρα ξεκίνησε με την απογραφή Αλογοσκούφη και οδήγησε το 2007 στον εκτροχιασμό των δημοσίων οικονομικών.
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίστηκε το έργο του, υποστηρίζοντας ότι τη δεκαετία 1994 - 2004 εφαρμόστηκαν πολιτικές που περιόρισαν τα φαινόμενα παθογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades