Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η Μπήλιω Τσουκαλά, προσωπική φίλη τού Γιώργου Παπανδρέου, σκέφτεται να κατέβει γιά βουλευτίνα ή γιά τήν ευρωβουλή...Εχει γούστο!!!


Στο στίβο της πολιτικής κατεβαίνει η Μπήλιω Τσουκαλά, η οικοδέσποινα της καθημερινής εκπομπής της ΕΡΤ «Έχει γούστο». Αυτό υποστηρίζουν οι φήμες, που τον τελευταίο καιρό φουντώνουν. Η παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης και ο σύζυγός της Γιώργος Πίττας διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν μαζί το φαγητό τους σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας. Το γεγονός αυτό έδωσε σε πολλούς την αφορμή να σκεφτούν ότι δεν αποκλείεται να δούμε την παρουσιάστρια σε ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών ή ακόμα και των ευρωεκλογών.
Η ίδια μπορεί να μην αποκαλύπτει ακόμα τα σχέδιά της, όμως όταν επικοινωνήσαμε μαζί της και τη ρωτήσαμε για τις φήμες που τη θέλουν να γίνεται πολιτικός, απάντησε με νόημα: «Δεν σας είπα ότι δεν το σκέφτομαι».
Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για ανθρώπους της τέχνης, αλλά και της σόουμπιζ ότι πρόκειται να πολιτευθούν.
Η συνάντηση του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά με τον Γιώργο Παπανδρέου πυροδότησε σενάρια ότι ίσως δούμε και το βραβευμένο σκηνοθέτη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο είχε συμβεί και με την ποιήτρια Κική Δημουλά, αλλά και τον Ντέμη Νικολαϊδη πριν από δύο χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει, πάντως, αν η Μπήλιω Τσουκαλά αφήσει την τηλεόραση για να ασχοληθεί με τα κοινά ή αν θα προσπαθήσει να συνδυάσει και τα δύο

http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=1811548

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades