Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Μήπως πίσω απο τη Μέρκελ βρίσκεται η ημισέληνος ;;

Η Μέρκελ σε κόντρα όλης της Ε.Ε. και όλης της Ευρώπης θέλει με πείσμα την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας !! Δε λέμε πως δεν φταίνε τα λαμόγια τα δικα μας για την κατρακύλα αυτη, αλλα δεν φταίνε μόνο αυτοι, όταν αγκαλιά οι πολιτικοί μας με τις ξενες και δη Γερμανικές εταιρείες μοιράζουν τα έργα, τους εξοπλισμούς, τις μεγάλες δουλειές, φέρνουν δικες τους εταιρείες (Lidl, Praktiker, Hohtiff, Mediamarkt, Siemens κλπ)και στήνουν ένα πανηγύρι εις βάρος του ελληνικού λαου, μοιράζοντας υποσχέσεις και δίνοντας μας την αίσθηση ότι όλα βαίνουν καλώς, ξοδέψτε άφοβα, είμαστε στην ΟΝΕ !!!

Και αφου ο Σαρκοζύ θέλει να μας βοηθήσει, αφου οι Αγγλοι δεν παίρνουν αρνητική θέση, αφου οι Μεσογειακοί εταίροι μας συμπάσχουν, τι σκα..α θέλει η Μέρκελ ;;
Φάγαμε την παπάRα με τα υποβρύχια που γέρνουν, τους δώσαμε τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, τον ΟΤΕ αυτο το ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ της Ελλάδας και τώρα μάθαμε απο τον Καρατζαφέρη ότι η HOHTIFF παίρνει και τις εργολαβίες για τις μεγαλες ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ !!!
Οικονομικό αλισβερίσι λοιπον έχουμε με τους Γερμανούς, μας ρουφάνε το μεδούλι, αφου εμεις έχουμε ψαχνο να φάνε, δουλεψαμε απο το '50 και μετα (ασχετα αν 1 εκατ. το ξύνουνε στο δημοσιο-απο τα 1,2 εκατ.) και έχουμε πλούτο, που θα πάνε να αρπάξουνε λεφτα ;; Στην Αιγυπτο ή στο Μαρόκο ;; Τι άλλο θέλει η Μέρκελ ;;

Μόνο μία λογική εξήγηση φαίνεται στον ορίζοντα ... η ημισέληνος !! Οσο ο Τουρκος είναι εκτος Ε.Ε. τόσο ο αγαπημένος φίλος και "εταίρος" της ημισέληνου η Γερμανία, με 6 εκατομμύρια πολιτιγραφημένους Τούρκους-Γερμανούς, θα θέλει με κινήσεις ζατρικίου, πονηρές δηλαδη να βάλει την Τουρκια στην Ε.Ε.

Την ίδια στιγμη οι Τουρκοι τα δίνουν όλα με φρεγάτες, ελικόπτερα κλπ κάνουν ότι μπορουν για να δημιουργούν θερμα επεισόδια !!!
Τωρα και 10 αιωνες τους έχουμε στην πλάτη ... θα τους τρωμε στη μαπα μια ζωη ...
Θα τα δώσει όλα λοιπον η Μέρκελ για τους Τούρκους και δεδομένου ότι είναι γυναίκα, είναι ακόμα πιο ξερο κεφάλι και μια αγκαλιά με τους εξ ανατολών γείτονες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades