Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Για γέλια και για κλάμματα .. με τα λεφτα του και τον τσαμπουκά του το Λατσάκι ...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Παρακαλείστε όλοι να βοηθήσετε!!!

Με ιδιαίτερη αγωνία απευθύνουμε μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: όποιος έχει πληροφορίες, όποιος είδε ή άκουσε κάτι για το Νεοσύλλεκτο Ναύτη Κασιδόκωστα-Λάτση, της γνωστής οικογενείας, παρακαλείται να συμβάλει στην επιχείρηση εύρεσής του. Ο αρχηγός ΓΕΝ, οι ναύαρχοι και ο διοικητής του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, αλλά και όλη η Ναυτική Πολεμική Οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη και δεσμεύονται να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρουν τον απολεσθέντα φέρελπι νέο!!!
Με χιούμορ απαντάμε στη βυσματοκρατία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΛΟΥΣΙΩΝ
Χθες, ο νεοσύλλεκτος Κασιδόκωστας Λάτσης πέρασε τις πύλες του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Πολεμικού Ναυτικού. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε υπό την άγρυπνη προσοχή και φροντίδα ομάδας Αξιωματικών, που υλοποιούσαν σχετικές άνωθεν υποδείξεις του ΓΕΝ, όπως συμπαρασταθούν στη δύσκολη περίοδο προσαρμογής του νέου στις συνθήκες του Πολεμικού Ναυτικού.
Τι έκαναν εξάλλου οι άνθρωποι; Την ίδια φροντίδα και ενδιαφέρον έδειξαν, που δείχνουν απέναντι σε κάθε νέο άνθρωπο που κατατάσσεται….
Η ομάδα αυτή των αξιωματικών συνόδευσε, όπως προβλέπεται εξάλλου, τον Κασιδόκωστα Λάτση στους χώρους αποθήκευσης ρουχισμού, αφού του έκαναν μια σύντομη περιήγηση στο «νέο του σπίτι».


KSIPNISTE RE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades