Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τρελλα παιγνίδια με τους Κινέζους !!!


Ο Τριανταφυλλόπουλος με τους Κιρκινέζους και ο ΓΑΠ με τους Κινέζους ...
Ξεπουλάνε την Ελλάδα επισήμως πια, ο Γιώργος, ο Παπακωνσταντίνου και η Κατσέλη ... και όχι μόνο αυτοι αλλα και οι κρατικοδίατοι, οι φοροφυγάδες και τα λαμόγια που πήρανε τα φράγκα και τα πήγανε όμορφα και παστρικά στις OFF-SHORE εταιρείες, Κύπρου, Καϋμαν κλπ. Ολοι μας μαθαμε -αλλα κάναμε πως δεν ακουσαμε ...- οτι η Ελλάδα έρχεται πρωτη σε ΟΦΣΟΡ εταιρείες στον ΚΟΣΜΟ (!!!!!!) με 40.000 "κομμάτια" παρακαλω !!! με 200 δις καταθεσεις Ελληνικών κατσικοκλεφτών και όχι μόνο ... ενω είναι 250 δις το εξωτερικο χρεος !!
 

Αντε πουλάτε την Ελλάδα να τελειώνουμε ...
Ααα και το αλλο με το Γιωργο το ξερετε ;; Προεκλογικά, μονο όρκο που δεν πήρε, οτι υπάρχουν λεφτα, δεν θα δανειστει η χωρα ...

Απο το blog jimmy278 και το ΒΗΜΑ :

Είχαμε γράψει εδώ καί πολύ καιρό ότι ο Γιώργος σέ συνεννόηση με τούς φίλους του στήν Goldman Sachs προσπαθούσε να πασάρει τό ελληνικό χρέος στούς Κινέζους. Οτι κάνουν και οι Αμερικανοι δηλαδή με το δικό τους θηριώδες χρέος...
Τοτε νομίζαμε ότι η μπίζνα είχε κλείσει καί νομίζαμε επίσης ότι τό τίμημα ήταν τό λιμάνι τού Πειραιά...

Γιαυτό εξάλλου τότε τό είχαμε δώσει (το λιμάνι) άρον-άρον παρά τίς αντιρρήσεις τής Λούκας η οποία βέβαια ως γνωστόν "είναι αλλού"...
Φαίνεται όμως ότι οι μπαγάσηδες οι Κινέζοι, πάντα σέ συνεννόηση με τούς φίλους τού Γιώργου στήν Goldman Sachs ήθελαν και τήν Εθνική τράπεζα...
Εκεί ακόμα και ο Γιώργος κατάλαβε ότι αυτό ήταν too much..
Τί θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι?
Τί θα έλεγαν τα συνδικάτα?
Οπότε και η δουλιά τσάκισε...
Ε, οκ όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί γιά να μπούνε οι Κινέζοι στήν αγορά μας...
Μα κιαυτοί τήν Εθνική????
Τη μεγάλη μας φίλη?

Διαβάζουμε στό ΒΗΜΑ...

Αναφορές στα κινεζικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα ελληνικά ομόλογα

«Κίνηση, που υπογραμμίζει την αυξανόμενη οικονομική ισχύ του Πεκίνου» χαρακτηρίζεται σε δημοσίευμα της κινεζικής ιστοσελίδας http://business.sohu.com/το σχέδιο της ελληνικής Κυβέρνησης για πώληση ομολόγων ύψους 25 δισεκατομμυρίων ευρώ σε Κινέζους επενδυτές.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι "ο επενδυτικός όμιλος Goldman Sachs προώθησε την πώληση ελληνικών ομολόγων στην κινεζική Κυβέρνηση και στην Υπηρεσία Διαχείρισης Συναλλαγματικών Αποθεμάτων (State Administration of Foreign Exchange), αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία, καθώς και ότι "η ελληνική Κυβέρνηση απέρριψε πρόταση του ομίλου Goldman Sachs για πώληση μεριδίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στην Τράπεζα της Κίνας (Bank of China) ή στην China Investment Corporation.

Παράλληλα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας http://www.licai18.com/ παρατίθενται δηλώσεις του επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, Σπύρου Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προοπτική έκδοσης δεκαετούς ομολόγου, και τόνισε ότι "θα προσπαθήσουμε για 3 με 5 δισεκατομμύρια ευρώ και ανάλογα με την αντίδραση της αγοράς θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα, αν και ένα δεκαετές ομόλογο είναι λίγο πιο δύσκολο".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι η Ελλάδα σκοπεύει να καλύψει μέσα στο πρώτο εξάμηνο το 70% των συνολικών δανειακών αναγκών του 2010, συνολικά 54 δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει το 25%, δηλαδή 13,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η επιτυχής διάθεση του πενταετούς ομολόγου μετρίασε την ανησυχία για την αδυναμία της Ελλάδας να καλύψει το έλλειμμα και το χρέος της.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=311964&ct=3&dt=27/01/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades