Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ OBAMA ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Μήνυμα συμπαράστασης στους αμερικανούς στρατιώτες απέστειλαν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, με την ευκαιρία των πρώτων τους Χριστουγέννων στην προεδρία.
Ο Ομπάμα και η πρώτη κυρία, χαιρέτησαν τους άνδρες και γυναίκες οπλίτες που όπως είπαν βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους για την πατρίδα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΠΑΡΑΚ;;;ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;

"Προς όλους τους οπλίτες, ναύτες, αεροπόρους, πεζοναύτες και τους άντρες της ακτοφυλακής, τονίζω πως αισθάνομαι απέραντη τιμή να σας υπηρετώ ως ανώτατος διοικητής. Με εξέπληξε το πνεύμα αυτοθυσίας σας, ο ζήλος σας να υπηρετήσετε", τονίζει ο πρόεδρος στο μήνυμά του, που μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.
"Με έχει συνεπάρει η αφοσίωσή σας, στη Βαγδάτη, στην Κορεατική χερσόνησο. Η Μισέλ και εγώ έχουμε συγκινηθεί από την αποφασιστικότητά σας, υμών των τραυματισμένων πολεμιστών, που αγωνίζεσθε να γίνετε καλά προκειμένου να επιστρέψετε στις μονάδες σας", προσθέτει ο Ομπάμα και συνεχίζει λέγοντας:
"Και η ταπεινότητά μου είναι απέραντη απέναντι στους πατριώτες που δόθηκαν στην υπέρτατη θυσία για την ελευθερία μας". To μήνυμα που ηχογραφήθηκε πριν ο Ομπάμα αναχωρίσει για διακοπές στη Χαβάη.

Επίσης ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται στα φέρετρα των νεκρών, τα καλυμμένα με τη σημαία, που είχε επισκεφθεί στα τέλη Οκτωβρίου στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον.
Από την πλευρά της, η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στις οικογένειες των στρατιωτικών, ιδίως των συζύγων, των οποίων οι άνδρες, ή οι γυναίκες, υπηρετούν στο εξωτερικό και μόνες ή μόνοι "αναλαμβάνουν τα γονικά καθήκοντα".

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades