Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πόσο άθλιοι μπορεί να γίνουμε εμείς οι Έλληνες;

Βρετανίδα φιλόζωη κολυμπά στην ακτή με 8 κουταβάκια στο κεφάλι


Για άλλη μια φορά οι Έλληνες έδειξαν τα «φιλόζωα» συναισθήματά τους. Σύμφωνα με άρθρο της telegraph.co.uk η νεαρή Βρετανίδα Laura Hughes βρέθηκε σε καταιγίδα με το σκάφος της κοντά στα τουρκικά παράλια. Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας ένα σκοινί κατέστρεψε την προπέλα του σκάφους αφήνοντάς το ακυβέρνητο. Φοβούμενη πως μπορεί να συγκρουστεί με άλλο πλοίο και ενώ βρισκόταν 3 μίλια ανοιχτά της Ρόδου έστειλε σήμα κινδύνου με τον ασύρματο του πλοίου.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η βοήθεια που εμφανίστηκε ήταν άχρηστη καθώς το πλήρωμα ενός ελληνικού καϊκιού της ζήτησε 10.000 ευρώ για να τη ρυμουλκήσει, και τα οποία φυσικά εκείνη δεν είχε.
Έτσι, φορώντας ένα σωσίβιο η 28χρονη Βρετανίδα πήδηξε στη θάλασσα έχοντας στο κεφάλι της ένα κασόνι με 9 μωρά ροτβάιλερ.
Σύμφωνα με την ίδια, κρατούσε με το ένα χέρι της το κασόνι και με το άλλο κολυμπούσε στα ταραγμένα νερά. Μαζί της πήδηξαν και τα δύο ενήλικα ροτβάιλερ και όλοι μαζί κολύμπησαν έως την παραλία στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο.
Εκεί τους φρόντισαν Γερμανοί τουρίστες οι οποίοι φώναξαν τις αρχές. Η σωτήρας των κουταβιών έμεινε το βράδυ σε ξενοδοχείο ενώ η οικογένεια των ροτβάιλερ - χωρίς απώλειες - φιλοξενήθηκε το βράδυ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Την επόμενη μέρα Έλληνες ψαράδες περισυνέλεξαν το σκάφος της 28χρονης από μια αμμουδιά στην οποία και είχε ξωκείλει.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Sofoscrete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades