Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πάμε στοίχημα ;;




Το ενδιαφέρον των εταιρειών στοιχημάτων έχει προσελκύσει η εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Αρκετές εταιρείες -με έδρα το εξωτερικό- δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες τους να ποντάρουν διαδικτυακά στο πρόσωπο που εκτιμούν ότι θα διαδεχθεί τον Κώστα Καραμανλή στο τιμόνι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποσχόμενες μεγάλα κέρδη. Σε γενικές γραμμές πάντως, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, αυτή τη στιγμή κανείς δεν πρόκειται να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και δίνεται ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά. Προφανώς, οι μπουκ, οι άνθρωποι, δηλαδή, που διαχειρίζονται τα στοιχήματα και φτιάχνουν τις αποδόσεις, έχουν στηριχθεί στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν όλες αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, στο επίμαχο στοίχημα «ποιος θα διαδεχθεί τον Κώστα Καραμανλή στην προεδρία της Ν.Δ.», ο Αντώνης Σαμαράς έχει απόδοση 1,60. Τουτέστιν, αν κάποιος ποντάρει 10 ευρώ και εκλεγεί ο Μεσσήνιος πολιτικός, τότε θα πάρει πίσω 16 ευρώ. Για νίκη της Ντόρας Μπακογιάννη η απόδοση ανεβαίνει στο 2,40 ! Πολύ μεγαλύτερη είναι φυσικά η απόδοση για τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη που φτάνει το 15,00! Δηλαδή, αν ποντάρεις 10 ευρώ και εκλεγεί ο Πανίκας θα κερδίσεις 150 ευρώ! Από την άλλη πλευρά, όλες οι εταιρείες στοιχημάτων, ελληνικές και ξένες, θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος.
Αναλυτικότερα, στην ερώτηση των μπουκ «αν θα υπάρξει δεύτερος γύρος», το «ναι» έχει απόδοση 1,15 και το «όχι» 4,50.
Ειδικά πονταρίσματα, τέλος, υπάρχουν και για το ποσοστό που θα πάρει κάθε υποψήφιος στον πρώτο γύρο. Για τον Αντώνη Σαμαρά, η απόδοση του στοιχήματος είναι 2,00 αν λάβει κάτω από 45%, 2,60 για ποσοστά μεταξύ 43-45% και 3,00 για πάνω από 43%. Για την Ντόρα Μπακογιάννη, η απόδοση είναι 1,70 για ποσοστό πάνω από 39%, 3,50 για ποσοστά μεταξύ 36%-39% και 4,00 για ποσοστά κάτω από 36%. Για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη η απόδοση είναι 1,50 για ποσοστό κάτω του 11% και 5,00 για πάνω από 13%.

Μεσσηνιακά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades