Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Δείτε και ακούστε σήμερα στο διαδίκτυο

Πολλα τα θέματα που έχουν ενδιαφέρον σήμερα στο διαδίκτυο. Ας κάνουμε ένα απάνθισμα απο αυτα που έπεσαν στην αντίληψη μας :

Βιοτρομοκρατία
Αυστριακή δημοσιογράφος καταθέτει ΜΥΝΗΣΗ εναντίον του FBI και της φαρμακευτικής εταιρείας Baxter ενώπιον του Παγκ.συμβ.υγείας για τη δημιουργία του ΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΠΗΣ.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ...
tvxs (mail απο τη Σύμπραξη Πολιτών)

Πήρε πτυχίο Γιάννης Βούρος
Τον πήχη ψηλά έχει βάλει ο Γ.Βούρος, τώρα στα γεράματα πήρε το πτυχίο Θεατρολογίας !!. Μάλλον εζήλωσε τη δόξα του Κούρκουλου ...

Ενα αστέρι γεννιέται !!
Η κόρη του Νταλάρα και της Αννας Ραγκούση, ξεκινάει την καρριέρα της σαν ηθοποιός και ποιος ξέρει και τι άλλο ... σε ένα χώρο που πραγματικά υπάρχει έλλειψη ... Μάλιστα το ΘΕΜΑ του Μπόμπολα (Αττική οδος) αφιερώνει 2 ολόκληρες σελίδες στο θέμα !!

Ο Λοβέρδος απεκατέστησε την Κωνστανίνα Κούνεβα !!
Μπράβο βρε Αντρέα, δεν είσαι μόνο μόστρα !! Αλλη μία Εριν Μπρόκοβιτς !!
Απολίτιστο Στέκι

Οι επιχειρήσεις της οικογένειας Γερουλάνου
Ο Υπουργός Πολιτισμού δεν γνωρίζουμε ακόμα τι σχέση έχει με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, πάντως αυτος, ο μπαμπάς του και η Συριακής καταγωγής σύζυγος του Λάρα, έχουν μεγάλη σχέση με τα ιχθυοτρφεία που διατηρούν στην Κεφαλλονιά και βγάζουν τα επιούσια εκατομμυριάκια τους !!


Επιτράπηκαν δοκιμαστικά τα ποδήλατα στον ΗΣΑΠ
Και όμως !! Ενα οικολογικό μέτρο, που μας παραπέμπει αμέσως στον πρωθυπουργό !! Σε λίγο βλέπω να φυτεύουμε και φούντα στα μπαλκόνια ... Μπράβο πάντως !!

Μα τι λες τώρα ;; Συμβαίνουν αυτα ;; Και ποιος νάναι άραγε ;;
Γνωστος τηλεοπτικό πρόσωπο εκδίδει την ... γκόμενα του, που και παλιότερα ήταν part time βίζιτα, αφου έτσι τη γνώρισε ...

Λαζόπουλος στην Αλβανία
Ο Λαζόπουλος καλεσμένος σε εκπομπή με παρόμοιο θέμα με τη δικη του στη γείτονα Αλβανία.

Εκλογή Προέδρου στη Ν.Δ.
Με το θίασο της Ν.Δ. δεν ασχολούμαστε ... Κατ'αρχην έχουν φάει σα βόδια τόσα χρόνια αυτοι και πολλοι ψηφοφόροι τους και τώρα ακόμα πέρδονται και ρέβονται ... Πάντως το ξέρουν και τα πετραδάκια, ότι θα γίνει η Ντορούλα η κόρη του Μητσοτάκουλα (μπουυυυ !!) Προεδρίνα της Νέας Δημοπρασίας ... μετα έχει σειρα πάλι το σόϊ του Καραμανλή, ίσως η εφοπλιστίνα κόρη του Αχιλλέα που έχει καμμιά 40ριά πλοία με έδρα το Λονδίνο, αν και Σερραία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades