Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Νοσοκομεία μπουρδ..λα ή μπουρδ..λα Νοσοκομεία ;;

Τα πρόσφατα όργια στα Νοσοκομεία δεν είναι κάτι καινούριο αφου όλοι ξέρουμε ότι το κοκό δίνει και παίρνει στους θαλάμους των Ιδρυμάτων Υγείας όπως θάπρεπε να είναι !! Ισως δεν ήταν τόσο "διαδεδομένο" παλιότερα στους χώρους αυτους το ομαδικό σεξ, αφου κατα ένα περίεργο τρόπο η λίμπιντο αυξάνει στους χώρους αυτους ίσως γιατί θέλει να ξορκίσει την κακη ενέργεια απο την αρρώστια και  το θάνατο, ίσως όμως γιατί τα φακελλάκια και οι άλλες λομογιές οικονομικής φύσεως που αποφέρουν εύκολο κέρδος, αυξάνουν τη γυναικεία λίμπιντο και προσφέρουν νεανική σάρκα στους μεσήλικες ή νεόκοπους γιατρους με το αζημίωτο.
Σιγα σιγα βγαίνουν στη φόρα τα καθέκαστα της ιστορίας στο Νοσοκομείο Ελπίς στη Λεωφ. Αλεξάνδρας και στο Λαϊκό. Πάμε μια μικρη ενημέρωση, έτσι να μας φύγει η περιέργεια ...

Μου έκανε καλο το όργιο και πήρα εξιτήριο !!..
.....
Μάλιστα με μια από αυτούς μετείχε και σε όργιο καθώς η ασθενής είχε μπει για επέμβαση στις αιμορροίδες και τελικά η ίδια κατέθεσε ότι βγήκε δύο ημέρες νωρίτερα επειδή της έκανε καλό το όργιο! Αν είναι δυνατόν δηλαδή να τρελαθούμε.
Την κατέβασαν την ασθενή(ήταν φίλη με τους γιατρούς) κάτω στα ...αποδυτήρια που ήταν το κρεβάτι και έβγαλαν όλοι μαζί τα μάτια τους. Και όχι μόνο


Αποκάλυψη για τα όργια των γιατρών..
...
Οι πρώτες τρεις βασικές πρωταγωνίστριες είναι οι Κατερίνα, η Βάλια και η Δώρα! Λοιπόν κάπου εκεί αρχίζει το ζουμί της υπόθεσης.. Η Κατερίνα δεν γνώριζε ότι την καταγράφουν και αυτό φαίνεται καθαρά στο βίντεο, όπου η κάμερα είναι απέναντι της και καλά κρυμμένη με μία τσάντα αν καταλάβαμε καλά.

Ενώ η Βάλια και η Δώρα, ήξεραν πως τις καταγράφουν και φαίνεται στα βίντεο. Τα βίντεο δεν έχουν κατεβεί όπως λένε, μόνο στο γνωστό ρωσικό site έχουν κατεβεί. Μάλιστα για να τα καταλάβε πόσο φήμη ξαφνικά απέκτησαν αυτά τα βίντεο, σε πασίγνωστο ξένο πορνό site, μόλις μπεις στην κύρια σελίδα εμφανίζονται τα πιο γνωστά βίντεο της εβδομάδας και ένα από τα βίντεο με τα όργια στο νοσοκομείο απολαμβάνει την θέση 14.

Βλέπετε πάμε για όσκαρ σε λίγο, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμών των αρσενικών είναι 4 άτομα, οι δύο γιατροί, ένας νεαρός και ένας φίλος του ουρολόγου. Ενώ οι υπόλοιπες ειναι νεαρές νοσοκόμες, ασθενείς και ασθενείς επισκέπτριες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades