Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ-ΤΡΕΛΛΗ ΧΩΡΑ


Ζούμε σε μιά τρελλή χώρα ... ή μήπως εμεις είμαστε πολυ νορμάλ ;;

Νοσοκόμες και γιατροί έκαναν επι 2 χρόνια ομαδικά όργια σε Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Συμμετείχαν (πάνω απο) 3 γιατροί και 9 (εως 12) (αστέρια) νοσοκόμες και υπάλληλοι. Τα φυστικώματα κατέγραφε εν γνώσει τους κάμερα και αναμετέδιδε ροζ σαϊτ με έδρα τη Ρωσσία !!
fimes.gr mandata youtube

Μετα απο όλα αυτα τα όργια μία συμμετέχουσα νοσοκόμα ήθελε να παντρευτεί ντε και καλά τον Ουρολόγο των ονείρων της, που συμμετείχε επίσης στα όργια !!
xairete

Δήμαρχος Ελληνικού νησιού σε όργιο με άλλους τρεις άντρες.
espresso

Η μητέρα γνωστης τηλεπαρουσιάστριας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μετα απο ερωτικό ντελίριο με τον εραστή της.
fimes.gr

33χρονη κομμώτρια, ζωντοχήρα και μάνα 2 παιδιών, ζει τον έρωτα της ζωης της με Αλβανό εγκληματία, συμμετέχοντας και κάνοντας ληστείες και οργανώνοντας 2 αποδράσεις με ελικόπτερο παριστάνοντας κάποια Βουλγάρα Αλεξάνδροβα !!
alpha newsit
(παρατηρήσαμε ότι σε αναζήτηση στο internet δεν υπάρχει φωτο της Σούλας, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τη σιγουριά πως σε σύντομο διάστημα θα είναι έξω και θα ξαναφτιάξει τη ζωη της και μάλλον κατάφερε να "κατεβάσει" ότι φωτο υπήρχε κατα κόρον στο διαδίκτυο) ...

Το 80 % των γιατρών του Κολωνακίου βγάζουν μέχρι 30.000 ευρω το χρόνο ενω πληρώνουν 5.000 το μήνα στο νοίκι του ιατρείου !! Οι πιο πολλοι όμως αυτους παρουσιάζουν έσοδα ίσα ή λιγότερα απο τα παδιά των ΣΤΑΖ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anemos

και απο το Δημολόγο απο όπου και η ιδέα

Υπαστυνόμος από τμήμα της Δυτικής Θεσσαλονίκης επιχείρησε να περάσει στη Βουλγαρία με ξένη ταυτότητα! Ήθελε να παίξει σε βουλγαρικό καζίνο!

1.000 εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι σε ...άλλες υπηρεσίες, ακόμη και σε Μητροπόλεις, αντί να διδάσκουν στις αίθουσες! Πολλοί από αυτούς απλά ...αγνοούνται!

Λεφτά όχι για απόσυρση αυτοκινήτων αλλά για την Παιδεία λέει η Τίνα Μπιρμπίλη. Μήπως και η Παιδεία για ...απόσυρση δεν είναι?

Κρητικός ήπιε πολλή ρακί και ...τυφλώθηκε! Εγώ μόνο κάτι για ...κουφαμάρα είχα ακούσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades