Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Επιτέλους Βίσση - Μαριώ μαζί !!

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο περίμενε τη χθεσινή "έναρξη" της σαιζον της Αννας Βίσση, στο Αθηνών Αρένα, το κέντρο μαμουθ στην Πειραιώς, που στέγασε για 2 χρόνια τον Ρέμος !! Οπως δήλωσε η ίδια σε απόσπασμα που στα κλεφτά και καλα (χαααα...) "τράβηξαν" όλα τα κανάλια, "ολα της περνάνε στη σκηνη" !!
Πράγματι εχει μεγάλα βάσανα και καυμούς η 52χρονη Αννα, όπως :
- Εχασε τα τσίτια της, απο το δικαστήριο που έγινε για διαφυγόντα κέρδη Κυπριακής εταιρείας παραγωγής τηλ/κων εκπομπών. Μερικά απο αυτα της κόρης της, γλύτωσε με αυτοθυσία (η κόρη) και όλα αυτα πριν δύο χρόνια !!
- Δεν κέρδισε το διαγωνισμό της Γιουρωβύζιον και ήρθε έβδομη, παρ'όλο που η ΕΡΤ είχε την ακριβότερη αποστολή, με το ακριβότερο φόρεμα που άγγιξε τα 200 χιλιαρικάκια ψωροευρω ...
- Δεν "περπάτησε" το σήριαλ της κόρης της, που τόσο επένδυσε σ'αυτο !! Απελπισμένη η κόρη και με εμφανή σημεία κατάθλιψης, επέστρεψε στο φτωχικό 5ρι στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδες της στο Θέατρο !!...
- Εχασε την περιβόητη βίλλα που είχε με τον πρώην σύζυγο της, συνθέτη των ασμάτων "Γιεγιές, δεν θέλουμε να γίνεις γιε-γιές", "Τα μαύρα τα εσώρουχα σου", "Σούζει τσούζει", "Ερωτευμενάκι", "Ο σχιζοφερνής δολοφόνος με το πριόνι" κλπ ... στη μοιρασιά !!
- Ο πολυαγαπημένος, αν και πρώην σύζυγος της, πάει για χωρισμό με την τωρινή σύζυγο του, πρώην δασκάλα Γαλλικών, νυν τηλεπαρουσιάστρια και αυτο είναι πολυ βαρύ αφου "Δεν τις χωρίζει ο χωρισμός τσ'αγάπες τσι μεγάλες" !!
- Επίσης ο 30χρονος πρώην δεσμος της, τα έφτιαξε με νεαρά αοιδό και δεν του καίγεται καρφάκι για την Αννα και όχι μόνο αυτο αλλα την χαστούκισε σε σκηνη ζηλοτυπίας μόλις πρν 3 μέρες, κάτι που προφανώς δεν ήταν τυχαίο αλλα προσχεδιασμένο για να πικάρει την Αννα !!
- Ο σύζυγος της άσπονδης εχθρού της, ιερού τέρατος της ελληνικής σόουμπιζ Βανδή (καμμία σχέση με τον Τίτο...), Ντέμης, τα πάει μια χαρα με την εταιρεία συναυλιών που άνοιξε (και μας περιμένει...) μάλιστα αύριο φέρνει την Μπιγιονσέ ... και αυτο της προσθέτει αρνητικά vibes αφου δεν την κάνει να αιθάνεται πρώτη !!
- Πολλοι είδαν ειρωνικά και απαξιωτικά τη συνεργασία της με τη Σαλονικιά ρεμπέτισα Μαριώ Κωνσταντινίδου και εκει πραγματικά δεν έπρεπε να της φερθούν έτσι οι δημοσιογράφοι !!

Μα είναι μεγάλες δοκιμασίες και βαριά χτυπήματα όλα αυτα και δεν αντέχονται ούτε με ... παυσίπονα !! Μόνο η σκηνή τα αποκαθάρει όλα !! Μόνο στο στέϊτζ βρίσκει γιατριά η παιδούλα Αννούλα !! Παιδούλα τη λέμε και αν δείτε τις φωτο εδω θα καταλάβετε ...

Ολη η φτωχολογιά της Αθήνας παρευρέθη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades