Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Ενας ακόμα Παπανδρέου θα κυβερνήσει την Ελλάδα !!


Δε φταίνε οι οικογενειοκρατίες ... αυτα τα έχουνε δει στις μετρήσεις και τα γκάλοπ. Ο Ελληνας εμπιστεύεται το όνομα, όταν αυτο βέβαια έχει τη συμπαράσταση ενος ολόκληρου κόμματος και του μηχανισμού που βρίσκεται απο πίσω ...
Ετσι λοιπον ο Γιώργος Αν. Παπανδρέου θα αναλάβει να κυβερνήσει τη χώρα και να μας βγάλει όπως υποσχέθηκε απο την κρίση, να δώσει λύσεις στο οικονομικό τέλμα που βρίσκεται ή χώρα, να λύσει τα εργασιακά και να δώσει λύσεις σε ένα σωρο άλλα προβλήματα εκει που δεν μπόρεσε ο ανηψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Κώστας !!

Με σφιγμένη την καρδιά ψήφισαν οι Ελληνες ΠΑΣΟΚ, πιο πολυ για να τιμωρήσουν τη φαύλη Νέα Δημοκρατία, παρα επειδή πίστεψαν στις εξαγγελίες του Γιωργάκη ...
Εμεις έχουμε εδω στο σκληρο τις δεσμεύσεις του, τις ομιλίες του και τα προγράμματα του και μετα απο μια μικρη περίοδο χάριτος θα του τα υπενθυμίζουμε συχνα !!

Να ετοιμάζονται όμως οι : Ντόρα Μπακογιάννη, η κόρη του Αχιλλέα Καραμανλή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλεξία Μπακογιάννη, ο γιος του Γ.Α.Παπανδρέου (που μάθαμε ότι έκανε μεταπτυχιακό στα Χανιά πριν 2-3 χρόνια στο ΜΑ.Ι.Χ.) και λοιποι απόγονοι !!
Το έχουν ρε παιδι μου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades