Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ενας όχι και τόσο καλος αστυνομικούλης ...

Βασικά θέλαμε να γράψουμε "Ενα λαμόγιο μπάτσος" ... αλλά ο φόβος φυλάει τα έρημα ...

Απο το Τεφτέρι

Αστυνομικός συνελήφθη τα ξημερώματα όταν πυροβόλησε στον αέρα μετά τον έντονο διαπληκτισμό του με Σομαλή, στην οδό Σολωμού. Το επεισόδιο κατήγγειλε οδηγός ταξί σε συναδέλφους του, οι οποίοι ακολούθησαν τον αστυνομικό και παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ωστόσο ο αστυνομικός, όντας σε έξαλλη κατάσταση προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να χτυπήσει τους συναδέλφους του. Ο 41χρονος αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αθηνών, εν τέλει συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Κατηγορείται για απείθεια, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί οπλοφορίας χρήσης όπλων από αστυνομικούς ενώ στην κατοχή του μεταξύ άλλων βρέθηκαν ένας μπερές αλλά και μια... γυναικεία περούκα. Το υπηρεσιακό πιστόλι μάρκας USΡ με γεμιστήρα 12 φυσιγγίων και ένας κάλυκας 9mm που μετέφερε κατασχέθηκαν.

Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο, αλλά όπως προκύπτει από μαρτυρίες είχε δημιουργήσει πολλές φορές ανάλογα επεισόδια στην περιοχή με αλλοδαπές ιερόδουλες.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό, ότι στο φάκελό του υπάρχουν πολλά πειθαρχικά παραπτώματα. Με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ Βασίλη Τσιατούρα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σχόλιο

Και μη μας πούνε για μεμονωμένο περιστατικό και δεν ξέρανε τίποτα ... Είναι δυνατόν ένας μόνος του "τσαμπουκάς", τρελλαμένος, να κάνει ότι θέλει ;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades