Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Σικάγο γίναμε και Κολομβία ...


Λέμε για εγκληματικότητα και κυττάζουμε τους δείκτες, θυμόμαστε την περιπτερού στη γωνία που τη ληστέψανε 3 φορες, ίσως κάποιοι να θυμούνται και τον εαυτό τους που τους κλέψανε πριν κάποιο διάστημα ή πριν χρόνια, πάντως το πράγμα έχει ξεφύγει άγρια !!
Οσο φιλομεταναστευτική πολιτική και να ονειρεύονται κάποιοι, οι συσχετισμοί είναι μεταβαλλόμενοι και οι ισορροπίες δε καταλαβαίνουν απο κομψότητες και στατιστικές ... η πείνα είναι πείνα και δεν τη σταματάς με τίποτα και η εγκληματικότητα έμφυτη ή όχι, έχει περάσει τα όρια ...

Ας δούμε λοιπον σήμερα 8 Οκτώβρη ένα τυπικό αστυνομικό δελτίο :

Χρυσοδάκτυλοι διαρρήκτες στα Μάλια

Όπλα στο σπίτι Βούλγαρων εμπόρων βρεφών

Πέθανε 77χρονη θύμα τσαντάκηδων

Βρετανός σάτυρος στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Και ένα "best" απο τις προηγούμενες μέρες :

Αλλοδαποί λήστεψαν ταχυδρόμο μέσα σε καφενείο

Συνελήφθησαν επτά Πακιστανοί για απαγωγές

Τον έπιασαν με χασίς και κοκαΐνη

Συνελήφθησαν Κινέζοι μαφιόζοι στη Θεσσαλονίκη

Σκηνές Άγριας Δύσης στην Αχαΐα

Καταδίκη Ζωνιανού για επίθεση σε αστυνομικούς

ΕΛΕΟΣ !!!

Το κακο είναι ότι πολλοι δικηγόροι βιοπορίζονται απο όλη αυτη την κατάσταση και όχι μόνο βιοπορίζονται αλλα κονομάνε χοντρα, αφου η παρανομία φέρνει κέρδη και ο παράνομος πρέπει να "βγει" άμεσα έξω !! Ουρες κάνουνε σε κάποια δικηγορικά γραφεία οι αλλοδαποί και μάλιστα πάνε κατα εθνικότητες και πολλοι πληρώνουν με εργασία ή με άλλες διευκολύνσεις ... Μαζι βέβαι δουλεύει ένα ολόκληρο κύκλωμα κάποιων διεφθαρμένων δικαστων, κάποιων δικαστικών και άλλων δημόσιων και δημοτικών υπαλλήλων, πολιτικάντηδων και λοιπων παρατρεχάμενων, όπως και ιδιωτών που πουλάνε μαύρη εργασία, διακινούν ουσίες και νοικιάζουν γυναίκες - δεν μπορω να το πω ηπιότερα ...
Και πως να μην πουλάνε ουσίες όταν το γραμμάριο η φούντα (φρέσκο) έχει 10-15 ευρω το γραμμάριο άρα το κιλο 10.000-15.000 ευρω, όταν το κιλο το λάδι έχει 2,50 ευρω στην καλύτερη, τα καπνα έχουν πάει στον κόρακα και τα βγάζουν στις Σέρρες και βάζουν ελιές όπως μουπε η φίλη μου η Ελενα και τα βαμβάκια μία απο τα ίδια ..
Αν πεις για τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά ακόμα χειρότερα ...

Κύριε Παπανδρέου να αφήσετε τις γλάστρες κατα μέρος και να συνεννοηθείτε με τους Ευρωπαίους που κατα τ'αλλα έχουν λύσει πολλα, μα πάρα πολλα απο τα βασικά τους προβλήματα, να φτιάξουν την κατάσταση στην ξεχασμένη γωνιά της Ευρώπης και γρήγορα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades