Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μπλογκ που έγιναν "σοσιαλιστικά" ...

Μετα την περσυνή "άνθηση" της Ελληνικής Μπλογκόσφαιρας, το μέσο σιγα σιγα άρχισε να χειραγωγείται είτε απο την Εξουσία, είτε απο παράγοντες οικονομικούς και πολιτικούς, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σήμερα πολλα απο τα μέχρι πρότινος ανεξάρτητα μπλογκ που τα έβαζαν με όλους και με όλα, να έχουν κρεμάσει απο μια κομματική σημαία και να οραματίζονται ένα γαλάζιο ή πράσινο λαμπρό μέλλον στη χώρα μας, τη χώρα μας που περιέργως οι γαλάζιοι και πράσινοι την έφτασαν σε αυτο το χάλι ... Βέβαια υπάρχει η περίπτωση κάποιοι μπλόγκερς απο μόνοι τους να το γύρισαν στη στρατευμένη δημοσιογραφία, είτε απο την αρχη να απέβλεπαν σε κάτι τέτοιο ... Γνώμη μας είναι ότι ανάγκας και οι Θεοι πείθονται !!
Αναδημοσιεύουμε λοιπον διθύραμβο του Β.Μπόνιου (kourdisto portokali) που αναδημοσιεύεται άνευ σχολιασμού στο nonews.NEWS, για το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, που όσο σοβαρός και αξιοπρεπής και μορφωμένος και επιπέδου είναι, άλλο τόσο φερέφωνο της Σημιτικής αυλης υπήρξε και έβλεπε το άσπρο μαύρο, στο ένδοξο παρελθόν της Τσουκατοπαρέας ...

Ο Παπαχρήστος και κάποιοι άλλοι στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν αηδιάσει απο τη σήψη, τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την αρπαχτή των στελεχών της σημερινής ξιπασμένης κυβέρνησης.
Ανθρωποι σαν τον Γιώργο, περιμένουν απο τον Παπανδρέου, ν αποδείξει στη πράξη, πως όσα λέει για κανόνες στο παιγνίδι και πόλεμο στη διαφθορά και την ανομία, τα εννοεί.
Αλλωστε πιστεύουμε οτι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και αυριανός πρωθυπουργός, δεν θα ήθελε για τον ίδιο, μια κατάντια σαν κι αυτή του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος πολέμησε τη διαπλοκή, μόνο για ένα βράδι κι αφού είχε κοπανήσει και μερικά ποτηράκια κρασί, στον διάσημο Μπαιρακτάρη.

nonews.NEWS

Τα υποσχολόγια αυτα θα μείνουν εδω και θα επανέρχονται να τα θυμόμαστε, σε περίπτωση που ο Γιωργάκης κυβερνήσει, αφου και εξετάσεις έχει δώσει το κόμμα του και είναι απίθανο να μπορέσει να κυβερνήσει προς ώφελος του Ελληνικού λαου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades