Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Εδω και τώρα εκλογές - έρχεται ο σωτήρας Γιωργάκης

Τα Αμερικανοεβ..κά διευθυντήρια απεφάσισαν, εκλογές στις 4 Οχτώβρη !! Κάναν τις μετρήσεις τους, είδαν ότι με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικονομική κρίση, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Ελληνικός λαός ξέχασε τη μεγαλύτερη απάτη απο καταβολής ελληνικού κράτους, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και οδηγούν την Ελλάδα σε πρόωρες εκλογές, με ένα ρεκόρ βραχύβιας μονοκομματικής κυβέρνησης όπως αυτη του Κωστάκη Καραμανλή, που κράτησε 2 χρόνια ακριβώς (2007-2009). Οι μετρήσεις δείχνουν μετα και τις τελευταίες πυρκαγιές ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ το Γιωργάκη, κάτι που δεν φάνηκε στα δελτία -αφου όλοι βλέπετε Τσιλιπουνιδάκη ...- και τα παγκόσμια διευθυντήρια αποφάσισαν Γιωργάκη !!
Ηδη ακόμα και τα κρατικά κανάλια τώρα και 10 μέρες ασχολούνται πιο πολυ με το Γιωργάκη, τον πρωτότοκο γιο της 86χρονης Μάργκαρετ Τσάντ, η οποία χώρισε το 1990 τον Ανδρέα, μάρτυρας Ιεχωβά το θρήσκευμα αφου και ο μπαμπας της ήταν ιερέας των μαρτ. του Ιεχωβά ... Ας μην ξεχνάμε ότι πρώτη κίνηση του Ανδρέα το 1982 ήταν ο πολιτικός γάμος και πρώτη κίνηση του Σημίτη μετα το ευχαριστώ στους Αμερικάνους ήταν η μη αναγραφή του θρησκεύματος.
Η αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και η εξουθένωση του Τσίπρα ήταν βέβαια μέσα στα σχέδια και δεν συνέπεσε καθόλου τυχαία. Ηδη το ΠΑΣΟΚ βλέπει σε ένα 3-4 % απο τους δυσαρεστημένους του αριστερού χώρου και θα δούμε στην πορεία αν κάποια στελέχη μπουν στις λίστες του ΠΑΣΟΚ ...
Σχεδον αμέσως ο Γιωργάκης βγήκε με στυλ ηγέτη και είπε τα δικα του, παρόλο το τρακ ... και η διακυβέρνηση απο την αφεντιά του είναι σχεδον σίγουρη για τα επόμενα χρόνια !!
Εννοείται ότι μετα παίρνει σειρα η Ντόρα που θεωρείται μάλλον το καταλληλότερο πρόσωπο απο τα διευθυντήρια της Μπίλ ντεμπεργκ ...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades