Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Η σουηδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης έκρινε σήμερα ότι είναι "δύσκολο" να καθοριστεί η ημερομηνία της πλήρους στρατιωτικής αποδέσμευσης των Ευρωπαίων από το Αφγανιστάν, απαντώντας στο σχέδιο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών που προβλέπει μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια προετοιμασία για την αποχώρηση των ευρωπαϊκών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.
"Θα υπάρξει μια στιγμή στο μέλλον όπου ελπίζω ότι θα έχουμε μια μετάβαση προς μια πιο πολιτική κατάσταση και λιγότερο στρατιωτική της δέσμευσής μας στο Αφγανιστάν" κρίνει ο επικεφαλής της σουηδικής διπλωματίας Καρλ Μπιλντ.
"Αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεί κανείς εάν αυτό θα συμβεί σε δύο, σε τρία ή σε τέσσερα χρόνια", πρόσθεσε λίγο πριν παρακολουθήσει τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες.
Σημειώνεται ότι ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Βάλτερ Στάινμαγιερ δήλωσε την Κυριακή ότι έχει εκπονηθεί ένα σχέδιο που προβλέπει ότι σε τέσσερα χρόνια θα ανοίξει ο δρόμος για την στρατιωτική αποχώρηση από το Αφγανιστάν.
ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;;;

ΠΡΕΖΑ TV

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...
τι αμαρτίες πληρώνει κι αυτος ο τόπος !!
Νάναι άραγε τα ψηλα βουνα του ;
Νάναι άραγε τα οροπέδια τα γεμάτα καλλίεργειες χασίς -το καλύτερο του κόσμου λένε- απο όπου παράγεται και η ηρωίνη ;;
Νάναι άραγε ο Μπιν Λάντεν ;;
Νάναι άραγε η Αλ Κάϊντα ;
Νάναι άραγε οι Ταλιμπάν ;;


ΤΑΛΙΜΠΑΝ
ΧΡΟΝΙΚΟ (ΕΞΑΝΤΑΣ)
OPIUM PLANTATION
AL QAEDA
TALIBAN SECRET FOTOS
(για τους γνωρίζοντες η εισαγωγή της μουσικής στο τελευταίο βιντεάκι είναι σχεδον ταυτόσημη με την εισαγωγή απο το "Στην Αθήνα μια μικρούλα" του Γιοβαν Τσαους !!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades