Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ελα καλε κύριεε ... πάρε Κυργιάκο καλο παίχτη ...


ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ;;
Το παλιό το γνωστο το παραμύθι ... Πουλάμε παίκτη σε ομάδα γκα-γκαν του εξωτειρκού και κανεις δεν ξέρει πόσο !!! Ναι ξέερεις, λέει τον δανείσαμε λέει ... με υποσχετική, προκαταβολη δυο μπάλες σανό και τα υπόλοιπα μετα ... τι ναι αυτα ρε ;;
Αντε βρε πείτε το ποσό να πάρει και ο φτωχος ο Παπαθανασίου καμμιά δεκάρα να πληρώσει τους συνταξιούχους, το Χριστοφοράκο, τους δικηγόρους του Χριστοφοράκου και του Αχιλλέα αντε και τα φάγαμε όλα στη Μύκονο και την Αντίπαρο ... κοντέψαν αν μας περάσουνε σε χλιδη τα Πασόκια κι ο Αναστασιάδης !!

Όχι τίποτα άλλο ... ξυπνήσανε τα Βρεττανά και δε λένε κι αυτα !!! ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ !!!
Μετάφραση google


Rafa Benitez πιστεύει Σωτήρης Κυργιάκος θα αποδειχθεί ότι είναι «πολύ καλή υπογραφή» για Λίβερπουλ.
Το ελληνικό κέντρο-πίσω έχει θέσει στυλό σε χαρτί σε δύο χρόνια ασχολείται με την επιλογή του για ένα ακόμη έτος για να ολοκληρώσει τη μεταφορά του από την ΑΕΚ Αθηνών.

Μιλώντας για την Liverpoolfc.tv, Benitez αποκάλυψε το σκεπτικό πίσω από την απόφασή του να εφορμώ για Κυργιάκος

"Είναι μια σκληρή υπερασπιστής ο οποίος είναι ισχυρός και το καλό στον αέρα. Έχει ισχυρό χαρακτήρα και μας ψάχνει για αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο αρχηγός των Κόκκινων.

"Μπορεί να φιλοξενούμενων στόχους και θα είναι μια απειλή από τις γωνίες και σε ελεύθερη kicks. Είναι πολύ ισχυρή στην άμυνα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για την επίλυση, όπως πάντα στην Premier League. Θα είναι μια πολύ καλή για την υπογραφή μας.

"Γνωρίζαμε τον παίκτη, όταν ήταν με Rangers και είμαστε σε παρακολουθούν βίντεο από αυτόν της Φρανκφούρτης και την Εθνική ομάδα. Κατοπτεύω υπηρεσία μας είχε πολλές πληροφορίες.

"Έχουμε μιλήσει για τα πράγματα που θα του γίνει και πριν από τα πράγματα που θα πρέπει να κάνουν για μας. Θα ήταν καλό. Ξέρει τι θέλουμε και ότι το έτοιμο προς εργασία."

Benitez θεωρεί την εξαγορά της Κυργιάκος θα είναι προς όφελος των νέων, όπως υπερασπιστές Μάρτιν Κέλι και Daniel Ayala - με τον διαχειριστή του starlets εμπιστοσύνη μπορεί να μάθει από τον έμπειρο 30 ετών.

Είπε: "Θα είναι θετικό. Μιλούσα με Ayala σχετικά με το παρόν. Όταν οι νέοι παίκτες δείτε κάποιον με εμπειρία αυτή είναι θετική, διότι μπορεί να μάθει από αυτές.

"Αυτό σημαίνει επίσης ότι έχουμε περισσότερο χρόνο. Αν θα πρέπει να παίξει μερικά παιχνίδια που μπορεί αλλά δεν είναι υπό πίεση."

Liverpoolfc
Nooz.gr
Naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades