Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Απίστευτη κλεψιά μπροστα στα μούτρα μας ..

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Με 80 ευρώ τα βλέπεις όλα

Στην υλοποίηση της απόφασής του να δίνει στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων το δικαίωμα να βλέπουν τα γραπτά τους προχώρησε χθες το υπουργείο Παιδείας. Με ανακοίνωσή του καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αποκλειστικά μέσα στο Σεπτέμβριο αίτηση, καταβάλλοντας παράβολο, το ύψος του οποίου ορίστηκε σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών και 80 ευρώ για την επίδειξη τεσσάρων ή περισσότερων γραπτών.

Η αίτηση θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δ.Ε. ή Ε.Ε. όπου υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που εξετάστηκε ο υποψήφιος στις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, που υποβλήθηκαν οι αιτήσεις στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο (ή και παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα του εφόσον ο υποψήφιος το ζητήσει).

City Press

Σχόλιο Ρεμπετ Καφε

Ζητάνε δηλαδή να πληρώνουνε 150.000 οικογένειες κάθε χρόνο απο 80 ευρω να δούνε τα γραπτα του διαγωνιζόμενου παιδιού, που ποιος δεν το θέλει ;; Αντε σου λέει ... οι 100.000 μόνο να πληρώσουνε, εμεις θα κονομήσουμε 8.000.000 στο χέρι. Μα ξέρεις κάθε χρόνο τι είναι 8 εκατομμυριάκια ;; Και απο αυτα τα λεφτα ποιοι θα ζητήσουν άραγε ;; Εχει γούστο να ζητήσουν οι καθηγητές, που ξεσκι..νται στα ιδιαίτερα και τα παίρνουν χοντρα ;;...
Ενα δικαίωμα αυτονόητο το κάνουν εμπόριο !!!

Το ίδιο γίνεται και με τα ΦΕΚ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, όπου τουλάχιστον μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ έπρεπε να δικαιούται ο κάθε πολίτης δωρεάν !! Αλλα έχουνε βάλει ένα σωρο χλιμίτζουρες και διαχειρίζονται σαν βιομηχανία τα ΦΕΚ είτε σε χαρτι είτε σαν ψηφιακή πληροφορία με εγγραφές και συνδρομές λες και τα βγάλανε για να κονομήσουνε τα διατάγματα και τους Νόμους ...!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades