Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Πέστα Βασιλάκη παιδι μου !!! Λαμογιές στη Μύκονο, παρτ : Του χάντρεντ εντ φόρτυ ...

"Νammos" -Mύκονος>Οι ιδιοκτήτες του, επειδή καθαρίζουν τα σκατά των Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Λιακουνάκου, κ.λ.π και τις σερβιέτες απο τις βίζιτες...



...πίστεψαν οτι έγιναν ιδιοι μ αυτούς και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το αστείο κράτος!

Γράφει η Ιβόννη Λίχμπεργκ
(αναγώστρια μας)

Πρώην barmen στο Caprice, είναι οι ιδιοκτήτες του Μυκονιάτικου "Nammos".
Σαν να λέμε απόφοιτοι του ΜΙΤ. Επειδή ο μπαγάσηδες καθαρίζουν τα σκατά που αφήνουν στις τουαλέτες τους (λογικό είναι να χέζουν αφου τρώνε και πίνουν),"επώνυμοι" κώλοι, σαν κι αυτούς του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του Λιακουνάκου, του Καίσαρη, του Λυμπέρη (οχι ο ναύαρχος, ο εκδότης), του Κωστόπουλου (οχι ο Τραπεζίτης, ο εκδότης) κλπ, και επειδή κάποιες βίζιτες τους αφήνουν παρακαταθήκη χρησιμοποιημένες σερβιέτες, τη ψώνισαν. Πίστεψαν οτι έγιναν ένα μ αυτούς. Το Κράτος είμαστε εμεις, σου λένε. Ετσι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Εφορίες, Πολεοδομίες, ΣΔΟΕ, Αγορανομίες, Αστυνομίες.
Τις προάλλες φώναζε δυνατά εδω (γιατί να τραγουδήσει δεν μπορεί το παληκάρι, δεν τοχει-αλλά σπρώξε σπρώξε απο τα ΜΜΕ, έγινε αοιδός), ο Αντώνιος Ρέμος και πλάκωσαν όλα τα νεόπλουτα σκύμβαλα να τον απολαύσουν, ξορκίζοντας με τον τρόπο τους την οικονομική κρίση και την γρίπη του Αβραμόπουλου. Οι εισπράξεις που δήλωσαν οι αθεόφοβοι , δεν ξεπερνούσαν το νυχτοκάματο της Σούλας Σαλέα, στο Κορφοβούνι Τρικάλων. Ε, βρήκε λοιπόν μια ευκαιρία και ο Παπαθανασίου-θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ-να δείξει θεληματικό πηγούνι και έστειλε τα όργανα να τους επιβάλλουν πρόστιμο.
Αυτό που συμβαίνει στο "Nammos", χαρακτηρίζει φυσικά όλη την Νύχτα. Διάφορα λαικά παιδιά σερβιτόροι, μετρ, ιδιοκτήτες club, παρκαδόροι και τα σχετικά, την έχουν δει γαλαζοαίματοι επειδή ξερνάει στα τραπέζια τους η Πάρις Χίλτον και τους κατουράει ο Πάρης Κασιδόκωστας.
Ενέσεις γκλαμουριάς στα εν λόγω λαικά παιδιά την νύχτας, κάνουν και διάφοροι ρεπόρτερ εφημερίδων και καναλιών (βλέπε ο ηρωάς μας, ο Τσιλιπουνιδάκι) που τρέχουν κάθιδροι και με τις κάμερες να καλύψουν τα event της γκλαμουριάς. Μεγάλες στιγμές της δημοσιογραφίας, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος.
Χαλαρώστε, ρε νούμερα...

kourdistoportokali.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades