Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

9 ευρώ ομπρέλλα και 3 ξαπλώστρες και χωρις απόδειξη


Καλα γι'αυτους νόμοι δεν υπάρχουν ;; Στην ξεφτίλα θα βγάλουν σε 3-4 μήνες όσοι βγάζουνε άλλοι ολο το χρόνο σίγουρα και πολυ παραπάνω και ξεκούραστα !! Και όμως δεν κόβουν ούτε μία απόδειξη !! Μπορει να κόβουν που και που καμμιά για πάρτη τους και το φόβο -ποιο φόβο ;;...- των Ιουδαίων, απο τις 500 π.χ. που είναι να κόψουν τη μέρα να κόβουν καμμια 20ρια αλλα αυτο λέγεται κλοπη, λέγεται απάτη και αφου κανεις δεν τους ελέγχει λέγεται και διαπλοκή με ΔΗΜΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και το ΚΡΑΤΟΣ του Κουρασμένου !!!

9 ευρω πληρώνει κάθε μέρα μάνα με 2 παιδιά για ομπρέλλα και 3 ξαπλώστρες σε παραλίες των Χανίων που δεν θεωρούνται και οι ακριβότερες ... Αν βάλουμε και τα νερα, παγωτά κλπ το μαλλι πάει κάπου στα 20-25 την ημέρα. Εντάξει δεν έχουμε απαιτηση να φτηνίσουν ΤΩΡΑ τα νερα, τα παγωτά, τα τόστ και ο φρεντουτσίνο ή να ψηφιστεί νέος νόμος για ανώτατο όριο στις τιμες στις ξαπλώστρες, όπως έγινε κάποτε με το νερο ... Γιατί όμως δεν πληρώνουν φόρο όπως όλοι οι Ελληνες ;; Τι παραπάνω έχουν αυτοι ;; Τον κώλο μπροστα ;;

Μα αν ο μάγκας ο συγκεκριμένος γλυτώσει 3 χιλιάρικα φόρο -λέμε τώρα- και άλλοι 5.000 ομπρελλάδες - σε όλη την Ελλάδα που είναι γνωστο ότι παίζουν μπουνιές για το ποιος θα πάρει τις ομπρέλλες...- γλυτώσουν τα ίδια, τότε το κράτος χάνει στην ξεφτίλα 15 εκατομμύρια φόρο, όσα θα μπορούσε να δώσει για να μπαλώσει τρύπες της πληγωμένης -όπως λένε- οικονομίας μας ... και ύστερα σου λέει με στόμφο στο μπαλκόνι :
"ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!"

ΠΑ- ΠΑ - ΡΙΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades