Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ!!!

Χτύπημα που θα στρέφεται σε πρόσωπο– κλειδί της επικαιρότητας φοβούνται πλέον στην Αντιτρομοκρατική, μετά τη δολοφονία του 41χρονου αστυνομικού στα Πατήσια από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα. Ηδη αυξήθηκε ο βαθμός ετοιμότητας σε όσους υπηρετούν στη φύλαξη στόχων, ενώ έχουν ενισχυθεί τα μέτρα σε πρόσωπα τα οποία αυτή την περίοδο απασχολούν την επικαιρότητα. Αποκρυπτογραφώντας τις κινήσεις της οργάνωσης, στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι το επόμενο διάστημα τα μέλη της θα επιχειρήσουν, για λόγους εντυπωσιασμού (κυρίως), να πλήξουν ένα σημαντικό πρόσωπο, ενδεχομένως από το χώρο της Δικαιοσύνης ή της πολιτικής ή της οικονομικής ζωής του τόπου.

Η υπόθεση της Siemens, του Βατοπαιδίου και οι ιδιωτικοποιήσεις επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα είναι μερικά μόνο από τα θέματα τα οποία προσφέρονται για «εκμετάλλευση» από τους τρομοκράτες, αφού έχουν συγκεντρώσει αρνητική δημοσιότητα, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, γύρω από τα πρόσωπά τους.

Αν και στις προκηρύξεις της η Σέχτα αναφερόταν μόνο σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους, στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι με τη δολοφονία του 41χρονου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα η οργάνωση «πέτυχε το στόχο της και έδειξε συνέπεια ως προς την υλοποίηση των απειλών της. Οπότε πλέον έχει την άνεση να αναζητήσει σε άλλο χώρο μια θεαματική ενέργεια, η οποία θα την… καθιερώσει στις συνειδήσεις των νεαρών οι οποίοι έχουν αυτοπροσδιοριστεί ως σύγχρονοι επαναστάτες πόλης».

Στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν, επίσης, ότι η Σέχτα έχει πλέον όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν άκρως επικίνδυνη: επιχειρησιακή δυνατότητα, θράσος και φιλοδοξία… να κυριαρχήσει δυναμικά στο χώρο της τρομοκρατίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ 17ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ....;;;;

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ...ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,
ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ZEITGEIST...


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades