Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Βάζουν χέρι στα αντιφρονούντα μπλογκ

Με οποιοδήποτε τρόπο οι κυβερνώντες -στην περίπτωση μας οι νεοφιλελεύθεροι νεοδημοκράτες- προσπαθούν να φιμώσουν κάθε πηγη αντίστασης στη ράθυμη διακυβέρνηση και στην πολιτική της μπερμπαντιάς, της νεοχλίδας και της γυφτογκλαμουριάς, της απάτης και κλεψιάς που πρώτοι διδάσκουν και κατόπιν καθοδηγούν και το λαο, ώστε να μην έχουν τύψεις και ευθύνες, του στυλ : αφου όλοι κλέβουν γιατί να μην κλέψουμε και μεις ;;!!
Ετσι αυτοι βάζουν χέρι στα ταμεία τους κράτους αφου κρατάνε τα κλειδιά και τα πόστα ενω ο "κλέφτης" λαος έχει την ψευδαίσθηση ότι "κλέβει" την εφορία όταν γλυτώνει κανα 50ρικάκι ευρω το χρόνο ...
ΕΡΓΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Ετσι λοιπον και στο μπλογκ του παπα-Ηλία Υφαντή που τα λέω έξω απο τα δόντια αλλα μετρημένα και σωστα, έπεσε λογοκρισία και σταμάτησε τη λειτουργία του το ιντερνετικό χέρι του Καραμανλή ... όπως ο ίδιος ο παπα Ηλίας μας διαμυνήει !!
Ισως είναι αυτο ακριβώς το ιερατικό σχήμα που τους πειράζει αφου δίνει ιδαίτερη βαρύτητα στις συχνες καταγγελίες του ... καθήστε φρόνιμα βρε άρπαγες να μη φωνάζει ο άνθρωπος ...
Το κείμενο του παπα Ηλία :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μου έχουν μπλοκάρει το μπλογκ.
Επειδή, λέει, έχει απαράδεκτο
περιεχόμενο.
Και ασφαλώς είναι οι απαράδεκτοι
εκείνοι για

τους οποίους το Ευαγγέλιο
είναι απαράδεκτο.
Ας κοπιάσουν να πουν ποιοι είναι
και με ποια κριτήρια κρίνουν
το περιεχόμεν
του ως απαράδεκτο.
Και βέβαια δεν θα τολμήσουν.
Γιατί έχουν μάθει να δολοφονούν .
Και όχι να σκέπτονται
και να συζητούν.

παπα-Ηλίας


Ενδον θρωσκοντες

υγ
Οσο για μας δε λείπουν και σε μας τα περίεργα "κολλήματα" του blogger τώρα και κανα 3μηνο αφου στριμώχτηκε ο Καραμανλής και αφου έμαθαν στην ΕΥΠ τα κόλπα να μπαίνουν στα μπλογκ μας ως φαίνεται ... αλλα παράλληλα κάποιοι Νεοδημοκράτες γνωστοι με τον τρόπο τους δείχνουν να ξέρουν τι και πως ενω κάποιοι συγγενείς επιστρατεύτηκαν να μας τάξουν διάφορα ... έτσι γιατι μας σπλαχνίστηκαν ξαφνικα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades