Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Δε βουλιάζουμε ... μουλιάζουμε !!!


τελικα,...δε βουλιαζουμε...!!!

ευτυχως....μουλιαζουμε...!!

στις παραλιες!!!


τάδε έφη ο φίλος Μανώλης Δ. απο το Ηράκλειο και συμφωνούμε απόλυτα !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί ειναι τα χειρότερα ζώα από όλους τους Έλληνες πολίτες. Με την επιλογή τους να πάνε για μπάνιο συρρικνώνουν το εκλογικό σώμα και δείνουν λευκή επιταγή στους κομματικούς να επιλέξουν κυβέρνηση. Νομίζεις ότι απασχολεί την ΝΔ η αποχή; Καθόλου. Το μόνο που την απασχολεί είναι ότι εχασε απο το ΠΑΣΟΚ. Γιατι αυτό και μόνο αυτό είναι που έχει σημασία. Και ασ'τους να υποκρίνονται ότι πήραν το μήνυμα της αποχής. Πάρτε το χαμπάρι: Κυβέρνηση κάνει οποιος πάρει την πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων, και ας είναι η αποχή στο 99%. Όλα τα άλλα είναι για τους αυτούς που προπαγανδίζουν την "μαγκιά" του κυριακάτικου μπάνιου, βοηθόντας θελημένα ή άθελά τους το πολιτικό σύστημα.

REBET CAFE είπε...

Συμφωνω οτι σε μια Δημοκρατια ειναι απαραδεκτο να κυβερναει καποιος με αποχες τεραστιες. Αν θες ενα ενδεικτικό νουμερο λεω το 20 %.
Χθες σε ραδιοφωνικη μεταμεσονυκτια εκπομπη σχολιαστηκε αυτο (το θεμα των 10 εκατομ. εγγεγραμμενων) που και αυτο σηκωνει πολυ συζητηση ... Πολλοι εγγεγραμμενοι ειναι κατοικοι εξωτερικου, διπλογραμμενοι, αποβιωσαντες και συμπληρωνω εγω και πολλοι αλλοδαποι αγνωστου ταυτοτητας ... αν θυμηθουμε τη νοθεια Λαλιωτη του 2000 !!!

Αλλα πες οτι ψηφισανε ολοι ...
Ειναι σιγουρο οτι η ψηφος τους ειναι καθαρή και αδεσμευτη και εκφραση της ιδεολογιας τους ;; Μηπως ειναι δεσμιοι με υποσχεσεις, βολεματα, διορισμους, δανεια, μεχρι και σβησιματα κλησεων και απαλλαγες χρεων στις εφοριες ... εχω περιπτωσεις ...
οποτε στην Ελλας το 2000 που ελεγε και ο Στελαρας τα παντα ολα φιλε μου ...

cretan music - mantinades