Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Ο Αλχημιστής της Κυψέλης και άλλες φιγούρες ...

Ο Αλχημιστής-σώγαμπρος, της Κυψέλης
Σαν τσιφλικάς του υπουργείου του, αντιμετώπισε το βράδι των εκλογών το Υπ. Εσωτερικών, ο Πάκης. Εδινε τ αποτελέσματα με το μαρτύριο της σταγόνας, επιχειρώντας παράλληλα να κάνει ψυχολογικό μασάζ στον 53χρονο.
Οι ώρες έφευγαν, περασμένα μεσάνυχτα είχαν φτάσει και παρότι είχαν ψηφίσει σχεδόν οι μισοί εγγεγραμμένοι, ο Πάκης έδινε τη διαφορά στο 2,5%.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας κυβέρνησης, που αν μπορούσε να τυπώσει πλαστά ευρώπουλα στο Νομισματοκοπείο, θα το έκανε. Πως να εξηγήσεις διαφορετικά το πολιτικό θράσος του αποτυχημένου υπουργού που παντελονιάζει μισθούς, κυκλοφορεί με λιμουζίνες και σωματοφύλακες, υποδύεται των γητευτή και πάει λέγοντας, με τα δικά σου λεφτά;
Ο ανεκδιήγητος Πάκης, η χλεύη του Βασικού Μετόχου, ο πρώην σύμβουλος των νταβατζήδων, την Κυριακή το βράδι αντιμετώπισε το Υπ. Εσωτερικών και την ενημέρωση των πολιτών, σαν (μινιατούρα) Μουσολίνι.
Με τον Πάκη, τον Αλογοσκούφη των "μαύρων", τον Βουλγαράκη, τον Σουφλιά -αρχιμπεταζή του Μπόμπολα,την Ντόρα Χριστοφοράκου, τον Σαουίρις Σιούφα, τον Μειμαράκη, την Φεβρωνία, τον Τραγάκη, τον Ζαγορίτη και τους υπόλοιπους πανηγυρτζήδες, ο 53χρονος δήλωσε οτι θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις ...

κουρδιστό πορτοκάλι

σΧόΛΙΟ
Καμμιά φορα απο τους "απέναντι" μαθαίνεις τις μεγαλύτερες αλήθειες ... ειδικά όταν τους πνίγει "τ'αδικο" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades