Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Φούμο στη Νέα Δημοκρατία, ο Κωστάκης όμως δεν τό'πιασε το μύνημα ...


47 % η αποχή τελικά, αφου ο Ελληνας ο "πονηρός" διάλεξε εκδρομή και μπανάκι τάχα μου διαμαρτυρία ... Σιγα καλε τη διαμαρτυρία ... θα τους δείτε στις βουλευτικές να τρέχουν με τη γλώσσα έξω, να ψηφίσουν το κόμμα που θα τους βολέψει ή τέλος πάντων τότε θα τους πιάσει όλους η "αγάπη" προς την πατρίδα και το ενδιαφέρον προς την πολιτική !! Και αυτο γιατι η αποχή ήταν ομοιόμορφη, ... αν κάποιοι ψηφοφόροι κάποιου κόμματος δεν πήγαιναν για μπάνιο, τότε θα είχε φέρει το κόμμα αυτο διπλάσιο ποσοστό, πράγμα που δεν έγινε εκτος απο το ΛΑΟΣ !!
Η ουσία είναι ότι το ποσοστό της Ν.Δ. είναι τραγικά χαμηλό σε σχέση με το 2007 εφόσον δεχόμαστε ότι η αποχή ήταν ομοιόμορφη αρα και η ψήφος "εμπιστοσύνης" του λαου προς την κουρελιασμένη απο τα σκάνδαλα Ν.Δ. είναι πλέον παρελθόν και η χώρα έχει ανάγκη απο εκλογές !! Τα δισεκατομμύρια που διασπαθίζονται κάθε μέρα, οι συμφωνίες κάτω απ'το τραπέζι, τα μαύρα ταμεία, οι διορισμοί, οι "πανάκριβοι" διοικητές, υποδιοικητές και σύμβουλοι, τα πανάκριβα έργα και αναθέσεις, η ανυπαρξία έργου, η καταβαράθρωση της οικονομίας, η εξόντωση της αγροτιάς, η αδιαφορία προς τον ιδιωτικό τομέα τις μέρες της κρίσης που περνάμε ακόμα, η γιγάντωση των κερδων των τραπεζών, η γιγάντωση του εθνικού χρέους αλλα και τα εγκαίνια (διπλα και τριπλα) που έγιναν τις τελευταίες μέρες με την ψυχη στο στόμα, δείχνουν μια κυβέρνηση ακατάλληλη, κουρασμένη, διεφθαρμένη και επικίνδυνη !!!

Παρ'όλα αυτα ο Καραμανλής ο Β', δεν παίρνει χαμπάρι -ή έτσι του είπανε να μας πει...- και η χαρα του είναι που το ΠΑΣΟΚ δεν έπιασε 40 και πάνω % ώστε να μπορει πλέον να απαιτεί εκλογές ... Είναι βέβαια νωπες οι πληγες απο το μπάχαλο με τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, τα χρηματιστήρια και τις φαγωμάρες με το Βενιζέλο ... και ο Παπανδρέου ο Γ' θα αργήσει να φτουρήσει ... απ'την άλλη τα διοικητήρια της Μπίλντεμπεργκ και του Διεθνούς Νομισματικού Τοκογλυφικού Ταμείου δεν επιτρέπουν συνεργασίες με άλλα κόμματα και ένας Θεος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα, ώστε να ποδηγετηθεί ο μαύρος ο Έλληνας ψηφοφόρος και να ρίξει το κουκι του σε ένα απο τα 2 κόμματα-πτώματα ...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades