Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρνει τον Carlos Santana στην Ελλάδα


Η νέα εταιρεία παραγωγής του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται πίσω από την συναυλία, που θα κάνει στις 8 Ιουλίου ο θρύλος της ροκ, Carlos Santana, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
H εταιρεία του Ντέμη ονομάζεται «11» και είναι το καινούργιο επιχειρηματικό εγχείρημα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ. Η «11» είναι μια εταιρεία διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων, που επιδιώκει να μπει και στον χώρο των συναυλιακών διοργανώσεων.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης εμπνεύστηκε το όνομα «11» από τη φανέλα με το Νούμερο 11, που φορούσε τόσα χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στο ποδόσφαιρο. Ο αριθμός αυτός έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.
Αν κρίνουμε από το πρώτο project που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η «11», τη συναυλία ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής σε έναν «χώρο» σαν το Ολυμπιακό Στάδιο, αναμένουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον Ντέμη και τους συνεργάτες του, καθώς και ένα δυνατό συναυλιακό φθινόπωρο.
Περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα εμφανιστεί και το όνομα της Δέσποινας Βανδή στην συγκεκριμένη συναυλία, μιας και το πιο πιθανό είναι να τη δούμε πάνω στη σκηνή πριν την εμφάνιση του Carlos.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Με δέκα βραβεία Grammy, εκατομμύρια πωλήσεις και ένα τεράστιο ρεπερτόριο γεμάτο rock επιτυχίες που έγιναν μουσικοί σταθμοί, ο μεξικάνος Carlos Santana έρχεται στην Αθήνα με την δεκαμελή του μπάντα, για μια μεγάλη συναυλία με τίτλο "Supernatural Santana- A Trip Through The Hits, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό.

Με τα εκπληκτικά του τραγούδια που δημιούργησαν μία ολόκληρη κιθαριστική παράδοση και μοναδικές διασκευές, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, έρχεται για μια αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι φέτος το καλοκαίρι, η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα πιο hot μουσικά σημεία στον κόσμο.

Το Mad θα συναντήσει τον μεγάλο μουσικό στις 8 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 29 Απριλίου στα: Public, Virgin Megastores - The Mall, www.ticketnet.gr, Ταμεία Θεάτρου Badminton, Γραφεία Ticketnet (Λεωφόρος Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι).

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από:
Arena: 45 euro - Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια
Arena: 50 euro
Diamond Arena: 70 euro
Θέσεις: 60 euro
Premium: 120 euro
VIP: 200 euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades