Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ζορίζεται ο Κωστάκης ...

Αγώνα κάνει τις τελευταίες μέρες ο Κωστάκης ο Καραμανλής ο κολλητός του Βουλγαράκη, του Ρουσόπουλου και του Ζαχόπουλου... για να βγει "λάδι" στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Τις προάλλες στα Χανιά μοιράστηκαν στα γραμματοκιβώτια κάθε σπιτού και πολυκατοικίας σε όλη την πόλη (προπαγανδιστικά) κρατικά φυλλάδια με τα έργα που έχει κάνει στο Νομο μας το πρόγραμμα Θησέας ... Δηλαδή τι θέλουνε να πούνε ;; Οτι μετα απο 5 χρόνια διακυβέρνησης δεν θάπρεπε να έχουν γίνει έργα ;; Και τι σκατα κάνουνε απο το πρωι ως το βράδυ τοσα χρόνια ;; Δούλεμα κανονικό, ψάχνοντας για μουζίκους !!!

Μετα, στα κρατικά κανάλια είδαμε σε μεγάλα κομμάτια μέσα στα δελτία ειδήσεων να προβάλλεται η επιδοτούμενη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σπίτια και ταυτόχρονη ΑΓΟΡΑ του ρεύματος απο τη ΔΕΗ με ελάχιστες διατυπώσεις, λες και δεν ήταν χρόνια τώρα οδηγία της Ε.Ε. και θάπρεπε να το εφαρμόζουμε και εδω αλλα οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί, ο ελλιπής προυπολογισμός και ο τσαμπουκάς της ΔΕΗ δεν άφηναν να γίνει και απαιτούσαν απο τον πολίτη να κάνει ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Τ.ΕΒΕ. !!!

Και τέλος μαθαίνουμε ότι στην προσπάθεια να "καθαρίσει" το τοπίο απο τη Siemens (αφου καθάρισαν πιστεύουν απο το Βατοπέδιο και τόσα άλλα ...) την πέφτουν άγαρμπα στους εμπλεκόμενους υπάλληλους του ΟΤΕ (ναι σιγα τις παρθένες τώρα ...) αναβιώνοντας σκηνες και εποχές στρατιωτικού νόμου ..

nonews

4 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Κατά παρέκκλιση η Κρήτη εξαιρείται, από τα νέα μέτρα, οικιακής εγκατάστασης φωτοβολταϊκών! Γιατί;
Γιατί η ΔΕΗ θέλει να κάνει "οικολογικότερα", τα ανα τη Κρήτη, παλαιά και νέα εργοστάσια της. Αντί για πετρέλαιο θα καίνε αέριο, το οποίο θα το κουβαλούν καραβιές και καραβιές ημέτερων εφοπλιστάδων. Τα ναύλα ανά τον κόσμο έχουν πάρει τη κατηφόρα, πεινάνε και αυτοί οι καημένοι, σαν και όλος ο κοσμάκης. Πάλι εμείς θα βρεθούμε με το δάχτυλο στη πρίζα!

REBET CAFE είπε...

Α ετσι με την Κρητη φιλε Νικο ;;
Δεν το ηξερα ...
Ειναι σιγουρο αυτο ;;

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Σιγουρότατο. Κάποια στοιχεία της νεοσυσταθείσας εταιρείας εφοπλιστών και άλλων λοιπών επενδυτών, δημοσιεύθηκαν στο "Κύρηκα". Θα τα βρείς και στο:
sfinesnaps.blogspot.com

REBET CAFE είπε...

Εγινε, ευχαριστω !!

(εφοπλιστες ;; ποιος ; που ; ποτε ;;)

cretan music - mantinades