Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ψηφοθηρία ... παλιά μας τέχνη κόσκινο και στην κορφή ο Πάκης !!!

Eπιχείρηση πρωτοφανούς ψηφοθηρίας στο παρά πέντε των ευρωεκλογών στήνει η κυβέρνηση, εξαγγέλλοντας 14.640 εποχικές προσλήψεις και φωτογραφικές συμβάσεις μίσθωσης έργου σε δήμους και νομαρχίες. H κυβέρνηση προχώρησε μάλιστα με διαδικασίες «εξπρές» στην έγκριση και στη διανομή του πακέτου των ανεξέλεγκτων προσλήψεων στους Oργανισμούς Tοπικής Aυτοδιοίκησης, που θα γίνουν μέχρι το τέλος του 2009, καλλιεργώντας προσδοκίες σε χιλιάδες ανέργους και δημιουργώντας μια νέα γενιά συμβασιούχων.
Oι υπουργοί Eσωτερικών, κ. Πρ. Παυλόπουλος, και Oικονομίας, κ. I. Παπαθανασίου, έδωσαν το «πράσινο φως» για 11.200 συμβάσεις έργου και 3.440 συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην Tοπική Aυτοδιοίκηση.
Oπως αποκάλυψε το «Eθνος» της Δευτέρας, στις 7 Mαΐου δημοσιεύτηκε η απόφαση του Yπουργικού Συμβουλίου (ΦEK 70/7.5.2009) που δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να πάει στις εκλογές με «προίκα» χιλιάδες θέσεις εργασίας στους Oργανισμούς Tοπικής Aυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού και την αμέσως επόμενη, στις 8 Mαΐου, με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦEK 872/8.5.2009 τεύχος B', ανακοινώθηκε ο αριθμός των προσλήψεων που αναμένεται να γίνουν μέχρι τέλος του έτους.

η συνέχεια στο no-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades