Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πάρκα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις

ΠΑΡΙΣΙ - Jardin de luxemburg

ΛΟΝΔΙΝΟ - Regent's park + London Zoo

ΒΙΕΝΝΗ - Stadtpark


ΤΟΡΙΝΟ - Giardino Reale

Το μπλογκ μας θα συμμετέχει με κάθε τρόπο στη μεθαυριανή εκδήλωση για τη μετατροπή του παλιού στρατοπέδου Μαρκόπουλου στα Χανιά, σε πάρκο πρασίνου και αναψυχής και όχι σε οικοδομικά τετράγωνα και αντιπαροχής !!

Τα πάρκα που δέιχνουμε στις αναρτήσεις απο μικρες και μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και που έτυχε να τα περπατήσουμε, είναι δείγματα του πως μπορει να γίνουν τα 55 στρέμματα στον Αγιάννη όσο γι'αυτους που έχουν ορέξεις οικοδομικές αλλα και οι περι τα δικαστικά των Χανίων που ονειρεύονται ένα νέο δικαστικό μέγαρο στην περιοχή, όπως προβλέπει τώρα το σχέδιο πόλης, που εκπόνησε η Δημαρχία του κου Βιρβιδάκη (ανηψιού του Μητσοτάκη), δεν πρόκειται να τις υλοποιήσουν ... σε μια πόλη που χρειάζεται οξυγόνο, χρειάζεται αποτοξίνωση απο το CO (μονοξείδιο) CO2 (διοξείδιο άνθρακα), χρειάζεται χώρο περιπάτου και αθλοπαιδιών, χρειάζεται ζωη !!!

Αλλωστε ο κος Βιρβιδάκης μένει στο παλιό προάστιο της Χαλέπας που έχει πολυ πράσινο, σε ένα μεγάλο νεοκλασσικό κτίριο με τεράστιους κήπους και ο θείος του κος Μητσοτάκης έχει τη βίλλα του σε ένα ύψωμα με φοβερή θέα και ελάχιστα κτίρια τριγύρω ... Επίσης και ο κος Μαρκογιαννάκης έχει χτίσει την τεράστια βίλλα του σε ένα ύψωμα μακρυά απο την πόλη, τον θόρυβο και το καυσαέριο !!! Να λοιπον που με τον τρόπο τους ... μας δείχνουν το δρόμο και δίνουν καλο παράδειγμα !!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades