Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Απίστευτος παπας-fucker στην Κεφαλλονιά !!

Απο το madata.gr μαθαίνουμε για απίστευτο παπα-γαμίκο και την απίστευτη παρτεναίρ του, που κάναν όργια ακόμα και μέσ'την εκλλησία !! Μία ακόμα πρωτοπορία του Ελληνα ... Αλλα δεν έχει κι αυτος άδικο, με τόσα που βλέπουμε και ακούμε !!

«Βούκινο» έχουν γίνει στην Κεφαλλονιά οι θυελλώδεις ερωτικές επιδόσεις ενός… ιερέα με την (εκτός γάμου) εκλεκτή του, που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού! Τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, καθώς φαίνεται ότι οι παθιασμένοι εραστές μετατρέπουν συχνά σε κρεβατοκάμαρα ακόμη και το… ιερό της εκκλησίας αδιαφορώντας για την παρουσία πιστών!

Σχεδόν καθημερινά γίνονται αντικείμενο σχολίων τα… κατορθώματα του ιερωμένου και της θερμόαιμης συντρόφου του, που θυμίζει τη σκανδαλιστική «Πάπισσα Ιωάννα» του ομώνυμου μυθιστορήματος που στοίχισε τον αφορισμό του Εμμανουήλ Ροΐδη, ενός από τους σημαντικότερους Ελληνες συγγραφείς του 19ου αιώνα. Μάλιστα, η ιστοσελίδα Kefaloniapress αφιερώνει στο ζευγάρι μεγάλο κείμενο γραμμένο με το γνωστό πιπεράτο… κεφαλλονίτικο χιούμορ.

Η συνέχεια στο madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades