Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ενα δυνατό ενημερωτικό blog

Πολλα και ενδιαφέροντα στο blog Διαπορών και τρέϊλερ με τις τελευταίες ειδήσεις

24 Ώρες : Eδώ τα σημαντικότερα ΝΕΑ σε εξέλιξη!!

18:11..Οι ΗΠΑ ζήτησαν επισήμως από την ΕΕ να υποδεχθεί πρώην κρατούμενους της φυλακής του Γκουαντάναμο και δεσμεύτηκαν να δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις ευρωπαϊκές χώρες που ενδιαφέρονται να τους δεχθούν, ανακοίνωσε σήμερα η E.E!
16:44..Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν προχθες έναν 25χρονο - μέλος στην ίδια συμμορία με τον 23χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα «Γερμανός» στο Βύρωνα.
13:49..Κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού της ομάδας «Δ» που δέχθηκε τα πυρά αγνώστου κατά τη διάρκεια ελέγχου τα μεσάνυχτα, στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη.
12:16..Ερώτηση Aλ. Παπαρήγα στον Πρωθυπουργό για το «Sea Diamond»«δύο χρόνια μετά, παρά τις κατά καιρούς τοποθετήσεις και τις εξαγγελίες του Υπουργείου, για άντληση καυσίμων, ανέλκυση του σκάφους και μια σειρά άλλα μέτρα, τα προβλήματα οξύνονται».
10:24..Το μάθαμε πριν λίγο μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πλατεία Άρεως και σε αρκετούς δρόμους, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades