Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

"Ανάπτυξη για όλους" ... φράγκα για την πάρτη τους, άσεμνα και ξεδιάντροπα ...

Δημοτικός Έλεγχος έγινε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής και μάθαμε απίστευτα πράγματα. Πως διάφοροι τυχάρπαστοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν μια ομάδα στον Δήμο, μοιράζουν λεφτά με την σέσουλα ... στους εαυτούς τους και προσλαμβάνουν με διαδικασίες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ τον ίδιο τεχνικό σύμβουλο σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις.
Ο τεχνικός σύμβουλος ονομάζεται Άγγελος Λάσκαρης, κατέχει την θέση του Διευθυντή του Τομέα Πολιτικής Ανάλυσης και Τεκμηρίωσης του Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, του Συμβούλου Διοίκησης στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ευρωπαϊκή Προοπτική», ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε διάφορες έμμισθες κυβερνητικές θέσεις από το 2004 και μετά. Αυτός ο «κύριος» εμφανίζεται πλέον σαν ο νέος γενικός διευθυντής και οργανωτής των νέων δημοτικών επιχειρήσεων που προέκυψαν από το νέο Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική», αν και δεν αναφέρθηκε καν στον τελευταίο απολογισμό του Δήμου, συνεργάζεται επίσημα με τον Δήμο Κομοτηνής, προσφέροντας συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες του σχεδίου «Ανάπτυξη για όλους» στις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης. Τα ηνία αυτής μάλιστα έχει ο νυν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Παντελής Σκλιάς, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συγγενής με τον υπουργό συντοπίτη μας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, που κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Παιδείας, είχε διορισθεί Γενικός Γραμματέας του υπουργείου!!! Καταλαβαίνετε πως αλλάζουν χέρια τα λεφτά…

Η συνέχεια την Piazza del popolo
Η μαλάκυνση του Δημάρχου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades